Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaka cast na projektu, sa trudom i radom zajednice mogu se ocuvati razne vrste zivotinja, napokon se i mi modernizujemo po ovom pitanju ocuvanja okoline, imamo bogatstvo koje je dosta zemalja izgubilo
ROMANTIČNA NJUŠKICA MEČKE: Jel istina da mečka ima toliko osjetljivo čulo njuha da bez greške pronađe svoje meče na udaljenosti većoj od hiljadu kilometara ?
TEORIJA MEČIĆA: Poznaje li medo razliku između svojih (bioloških) mečića, u poređenju sa tuđim (ne biološkim) mečićima ?
Osijeća li gospodin medo jeftinu bol (duševnu bol) ? Možda medo osijeća još jeftiniju bol (fizičku bol) ?
Može li medo pomoću službene letjelice otputovati na neki uobičajeni (standardni) sastanak ? Možda se orao zabrinuo za medinu fizičku bezbjednost ?
Može li medo bez javne isprave preći preko demarkacione linije ?
A kakva su ideološka opredijeljenja gospodina mede ? Koje je nacionalnosti gospodin medo ? Ima li gospodin medo vjeroispovijest ?
Ima li medo entitetsko državljanstvo ? Očekuje li medo izabranicu srca svoga iz svog ili susjednog entiteta (države) ?
Može li mečić da se pojavi bez pipkanja mečke i mede ?
A gdje je mečka ? Valjda bi medo trebao nešto čačkati ?
Ako je narod uspjeo sve ove godine da preživi sa "životinjama" na vlast, ne vidim gdje se ovdje može pojaviti problem. Ili su možda naši "političari" druge sorte životinja !!!