{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


U MZ Mejtaš predstavljeni SBB-ovi kandidati

13.9.2012. u 08:55
0
8
U MZ Mejtaš predstavljeni SBB-ovi kandidati
0
U MZ Mejtaš predstavljeni SBB-ovi kandidati
U prepunoj sali Mjesne zajednice Bjelave- Mejtaš sinoć su se građanima predstavili kandidat Saveza za bolju budućnost BiH za načelnika Općine Centar ratni komandant Dragan Vikić i kandidati SBB BiH za vijećnike u Općinskom vijeću Centar.
"Vidite i sami do čega su nas doveli ovi dosadašnji na vlasti. Krenimo od države- zadnji smo u sportu, ali smo zato nažalost prvaci u korupciji, nezaposlenosti, siromaštvu. Ukažete li mi svoje povjerenje, ja kao načelnik neću raditi kao oni, to vam mogu obećati. Djelovat ću u dva pravca - prvo urediti sve službe unutar Općine da budu 100 posto u funkciji građana, i drugi pravac su mjesne zajednice, razgovor sa građanima. Ne sa predsjednicima MZ, već za svim građanima, da mi oni kažu koje to probleme treba riješiti. Upravo to što građani kažu, bit će nalog i meni kao načelniku i vijećnicima SBB BiH šta i kako trebamo raditi. Kao što je rekao naš predsjednik Radončić, a to nikada nijedan predsjednik stranke u BiH nije uradio, mi vam nudimo ugovor s narodom na dvije godine", kazao je Vikić, nastavivši:

"Mi smo svi, koji stojimo večeras ovdje pred vama, ljudi svijetla i čista obraza. Mi ne smijemo obrukati ime ovog Saveza za bolju budućnost BiH. Mi idemo u ugovor s narodom i po cijenu bilo čega ne smijemo i nećemo prokockati vaše povjerenje."

Kandidati za vijećnike pozvali su stanovnike ove mjesne zajednice da 7. oktobra izađu na izbore u što većem broj..

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Strahujete li od terorističkih napada u Evropi?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: