BiH
0

Predstavljeni kandidati SBB-a u Općini Centar Sarajevo

Klix.ba
Sinoć je u MZ Park-Višnjik održan predizborni skup SBB BiH Centar na kom su se predstavili kandidat za načelnika Općine Centar Dragan Vikić i kandidati za Općinsko vijeće Centar.
Dragan Vikić
Dragan Vikić
"Kada budem načelnik, bit ću sa građanima, i bez njih neće biti ništa odlučivano. Građani će mi pomoći da vidimo šta su nam to prioriteti. Mi koji smo večeras sa vama prvi puta smo u politici, i angažirali smo se jer nećemo više da gledamo kako nas crveni i zeleni vode u još veće blato. Imamo ljudi koji znaju raditi, koji će sve planove provesti u djelo. Izađite na izbore 7. oktobra i glasajte za one koji vas neće prevariti, glasajte za SBB BiH", poručio je sinoć Vikić.

Nosilac liste za OV Centar Ismir Jusko Švabo upozorio je da mi imamo čitavu jednu generaciju poslije rata koja je odrasla u haotičnom sistemu.

Ismir Jusko Švabo
Ismir Jusko Švabo
"Nisu dobri momci koji se bave sportom i završe fakultete, dobri su oni koji se utrkuju bijesnim autima, koji se tuku, otimaju ženama lančiće. Mi moramo stvoriti ambijent u kom će se djeca okretati sportu, okretati pravim vrijednostima, a ne ovim poremećenim koje je stvorilo 17 godina loše vlasti. Pred vama smo mi kandidati SBB BiH, svi realizirane ličnosti, svi sa zavidnim karijerama. Ekipa koja je ispred vas neće staviti ljagu na svoj obraz. Jer mi želimo da vas ponovo nakon 4 godine pogledamo u oči, da hodamo ovim gradom podignute glave. Vjerujte nam, glasajte za nas i garantujem vam da za dvije godine nećete moći prepoznati ovu općinu", naglasio je Jusko.