Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka čast, ovo je primjer kako policija treba da reagira.Treba prekinuti lanac ilegalnog naoružavanja, koje je postalo stil življenja "moderne omladine i mladih ljudi". Došlo je vrijeme da ove stvari fakat treba prijavljivati policiji, pa makar i anonimno. Nema dana da neko ne strada od ilegalnog vatrenog oružja i stradava uglavnom omladina i djeca.
smo jedno znam... za bajram kod mene rafalaju po dva sata ...nikako ne staju a čuju se i teški mitraljezi .....
Srbima, Hrvatima, Bosnjacima, Hrvatima, Srbima, Bosnjacima, Hrvatima, Bosnjacima, Srbima, Bosnjacima, Srbima, Hrvatima... Da se neko, netko, ne naljuti...
Objavite nekad puno ime i prezime
Đikansko-vlaška posla.
pronađena ≠ nađena pronađena = kad neko nesto pronađe..izumi.. nađena = kada neko na nesto naiđe slucajno ili namjerno ?
Poznato je da maljutke koriste umjesto klackalica ali ovaj put se ne brinem :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD