Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@fbUser1567760768,otkači se zloćo,..šta si se napalio ko jarac,.nije ovo tema za tebe,..
HDZ pokazuje sav diletantizam u Mostaru i kao na primjeru genocida i Srbije i UZP ne bi mogao funkcionisati bez direktne pomoci iz Hrvatske. Prema tome, sa svaki pokusaj kradje zivotnog prostora Bosnjana, nisu krivi posrbljeni odnosno pohrvaceni diletnatni iz Bosne, nego macehe prema cijim naputcima oni rade.
@fbUser1567760768 Cuj doktori se zarazili? Sramotno. Zasto Sarajevo ne posalje instruktora u Mostar kako se oprema treba oblaciti i skidati i inace kako se treba ponasati u ovakvim slucajevima. Ovo nije sverc niti lobiranje za HR firme u budzetu FBIH, pa onda uzimanje provizije od Hrvatske, ovo je nauka i treba im se nacrtati.
@fbUser1567760768 I gdje su spiskali 7 miliona kuna koje im je Hrvatska poslala za proviziju sto su iskoristili takozvanu konstitutivnost i nastimali poslove HR Herceg firmama u FBIH institucijama? Da su bar kupili tri air tractora za tih 7 miliona eura.
Vijest postovanja je da je jedna osoba skinuta sa respiratora!
@ZAGOR71tenej Virus je vrlo prenosiv,može da uđe i na oči,uši...zato bi zdravstveni rasdnici trebalo da nose one skafandere sa vizirima i duple rukavice,ako se misle zaštititi.
Ovi se otvorili straga, daj uozbiljite se.
Ko god moze neka ode na bolovanje, a mi cemo reci da bolujete od COVID19. 0a kasnije malo i godisnji i eto ga.... i onako ste na budzetu boli vas ona stvar. -Bolnica
Kakva smo st*ka nebi me cudilo da je ovo i izvlakusa samo da ne rade....Vise nam doktora zarazeno nego ljudi....
@serifkonjeviccc, niko nece da radi
Da, doktori nisu ljudi.
Jesu naši ili su hrvatine?
@InteIidjentBaznijek,znači Hrvati nisu za tebe građani BiH,onda im odredi teritorij u kojem da žive,ali pazi dobro koliki komad BiH da im odračiš,...koji kreten od spodobe,..
@InteIidjentBaznijek -nisu tvoji, zivotinje ne oboljevaju
E ovo je problem!