Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve na čistom bošnjoočkom, Hahahahaha.... jah... đe li vi gonite?!
E majko moja, ovi samo o kuranima u 23%... Da se prihvate posla malo to ni ne spominju..
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😱😱😱😱😱😱😱😱😱
Činjenica je da 300 miliona ljudi, muslimana, kršćana, pa i ateista mora izučavati Kur'an kada uče gramatiku arapskog jezika. Zar nije naučno intrigantno da nepismen čovjek bude autor knjige koja je osnov gramatike jezika već 1.400 godina!
Ti si druze prava budala...
I poslije se cudite, sto nitko nece sa vama. Otvarate manifestaciju o Kuranu.
jedonostavna činjenica... što je društvo bjednije i primitivnije plus sklono konfliktu i netoleranciji to je religioznost istog veća
prosto ko pasulj
Pogresno drug..to se religija vise iskoristava zarad pogresnih, prljavih stvari..boldiram iskoristava..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Lijepo.
Kur'an je pun naučnih netačnosti. Umjesto minusa, stavljajte pluseve da dođe do vrha pa da raspravimo racionalno.
@Trump2020 Nebitan si na planeti. 🙂
religija je u svojoj biti u koliziji sa racionalnim. tako da je od vjernika stupidno očekivati racionalnu raspravu o religiji. pogotovo o njihovoj koja je jedina prava a ostale su pogrešne ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
i barbika prešla na Islam