Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad se dodje na Kula Grad kod Zvornika, moze se vidjeti velika tabla sa natpisom Djurdjevgrad stampano u cirilici crkvenog stila. Nema ni godine niti objasnjenja, samo ime. Ako se pogleda u gradjevinu jasno se vidi da je osmanska. Tako nastaju srpske znamenitosti. Izmisli i slazi nesto sto je Srbima drago cuti i idemo dalje. U njihovim ocima to postaje stvarnost ili historija.
ha ha koje napinjanje iz petnih zila da se nesto dokaze ,jos naslov ko je ko. Pa zna se ko je ko , ne moze se sakriti 500 godina slugarstva okupatorima raznim
Svaka čast!
ja sam bošnjak, jezik bosanski, vjera islam....a volim pse, gay-eve i pučiste...
Ima li vjesti o Erdoganu , postaje dosadna bez njih.
Ako ova knjiga ne bude snazan poticaj naprijed za ekonomiju BiH ja ne znam sta ce drugo biti.
Upravo tako, nema nikakvog napretka bez oporavka, uspostavljanja moralnih vrijednosti. Uslov za to je samopostovanje i vrjednovanje sopstevnog naroda i njegove tradicije. Kad vecina naroda postuje sebe i svoje vise drzi do svog licnog dostojanstva, time ce se teze upustati u korupciju i nemoral. Tako se moze naprijed u svakom pa i u ekonomskom smislu. Inace to djeluje onako sirotinjski, daj mi para zaboli me djon otkud i kako.
@mimosvijet Ne znam o cemu ti pricas , spominjes nekakve moralne vrijednosti itd. Pa sve nam je poslo na bolje kako se pojavise ove dzamijsko- crkvene demokrate , unistise privredu, bez icijeg pitanja promjenuse ime narodu a moral "cvate". U ovoj zemlji vrijedi ona :"Nisi dobar ako nekoga nisi zajebo" Toliko
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sve eminentni naučnici. Najbolji mi je ovaj sa crnim brkovima. To najbolje govori o vrijednosti djela i samog autora.
@strašni dahija Ne znam. Nije ni bitno. Ali znam ko je Bajruzin.