Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zenama uvijek do jaja
Свака част, цуре.
Skinheadova mama je qurva! Skinheadova mama je qurva! Skinheadova mama, yebe se sa nama! Skinheadova mama je qurva! VAISTINU!
Svaka čast Bošnjacima i Hrvatima, vidite kako se to radi u civilizovanim sredinama. Hvala Bogu pa je ovako nešto moguće. Nego, koliko je katolika u Banja Luci podijelilo uskrsna jaja? Zna li se?
imam i ja 2 hocel koja da joj dam
Da vidite kako su pripadnici "CRNIH MAMBI" davali vlahinjama "jaja" u duburu... Odmah po padu Knina! Vlahinja u L profilu a "Crna mamba" do JAJA, oba dala + kobasu direkt u prkno zvano "malo Zvornik" ahihihihihihihihihi...
"pokucala je na vrata svake pravoslavne porodice" ... Vidiš kako u Mostaru znaju tačno gdje je koja pravoslavna porodica. ... valjda se niste zbunili pa jaje dali nekoj lapo-lapo ili nepravoslavnoj porodici. To bi bila tragedija hahaha.
Jos samo da im hrvati nisu srusili onu crkvu bilo bi jos bolje
srusim ti mamu otoka boycicu
Fazon bi bio da su dosli na otvorenje zicare i djelili ih...
Dobro je to za natalitet
I ja sam svoja sinoc udjelio jednoj dami
ufff dobra mala lijevo
Jesul ovo jaja iz RS-a hahah, dodik ih izlego
Ne znam za jaja, al' ova koka u roze adidiskama je dobra :)
@Skinhead1987: Rekoh ti juče, bogalju, naleti na Grbavicu. Sad, odmah. Hajde, pi.do bobuljičava.