Komentari (146)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sastanak Agresora na Bosnu i Hercegovinu!!!
Kazu oce da crtaju na salveti, dje su Njofra i Sloba stali!
Dodik je pravi pencilin za 18,7%
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mozemo mi balaviti sa komentarima. Dzikan i ujko nam kontrolisu 3/4 teritorije BiH.i cijeli politicki i drustveni zivot. Sarajci kao vodeca drustvena i etnicka Bosnjacka struktura je dozvolila da oni paljanci s brda upravljaju Sarajevom i BiH. Cak im je ist. sarajevo ravno seher Sarajevu
Nama je događaj da se sastanu ljudi koji hoće da formiraju tronacionalni parlament, tronacionalnu vladu i omoguće tronacionalnu krađu. Do nas je!
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==>> www.XXdate.club
vidiš one Krišto sa onim do prozora. kako gledaju jedno u drugo ko mačak u đžigaricu.
SASTALI SE DJIKAN I SKUTOR
Malo ce da sublimiraju sva desavaanja, da se nasmiju dobro jer su uspjeli po njima balije razjediniti .. Ali .. da ce sad morati igrati igru i cesto mijenjati igre dobrog i loseg policajca ..jer ih je EU i Nato mapo stismuo..ili bolje kazano srbiju nagazili pa time i mileta koji balansira na crvenoj liniji.. to je igra .. zna hrvatska i srbija da je u toku definiranje i borba oko granica a BIH mora da se sada boru vise nego ikad za svoje granice
a sa politikom i sda i sbb itd a psoebno sa ovim fol BH blokom to bas nije moguce .. ljevica umjesto da je preuzela inicijativu mi sad imamo povlacenje ljevice u ilegalu ... i ove mucne scenarije ..
doDick covicu: dogovorit cemo se da vise ne rusimo BiH za sada,popusili smo,a vidjet cemo u buducnosti sta cemo!
Helikopterom se putuje a, znaju li ovi genocidasi njegovi koliko para trose na njegov helikopter 😂
Niti jedan ne otvara usta dok prica ali dzaba smrdi fasizam ne mozes disati!
Bilo šta da zaključite ili ste mislili zaključiti fali vam onaj treći. Nažalost pogrešan potpis u Dayton-u sada naplaćuje ceh i to Bošnjačkom narodu. Pogrešna 20-godišnja bošnjačka politika je dovela do majorizacije Bošnjaka, duboke podjele Bošnjaka po stranačkom principu i evo Damir je dodao još malo ulja na vatru i ispade cpanje. Sve ide po planu za ovu dvojicu i sljedeće je finansijska ovisnost Bošnjaka od ove dvojice.
Mohikanac šta lupaš bez veze. Sutra će biti isplaćene invalidnine. Vidiš da nema finansijske ovisnosti.
gade mi se
Slika 3. i 5. su najljepše.... Ovo treba našoj politici, ljubav
Iz pouzdanih izvora saznajem da će na ovom sastanku doći do konačne podjele BiH. RS se pripaja Hrvatskoj, a Federacija ulazi u Srbiju. Tako ćemo na središnjem području bivše Jugoslavije (danas poznatom pod nazivom Region), imati dvije moćne države. Čeka nas bolja budućnost, procvat kriminala i kao nužna posljedica ekonomski procvat dosad neviđen na ovim prostorima. Pljačkaši regiona ujedinite se. Sa Milo(k)radom i Draganom u nove (k)radne pobjede. Smrt narodu,sloboda fašizmu.
aha bas kao i 1992 pa kuku lele, UZP i genocid, kuku- katolici lele pravoslavci!:))
Damire de sta konceptualno opsuj ovima.
Tesko i drzavi i narodi kad im ovakvi hostapleri i kozojebi kapu kroje.