Razgovarat će o obrazovanju i nauci
0
U Mostaru počela konferencija dva HDZ-a, SDA i PDP-a
Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U MOSTARU POČELA KONFERENCIJA NA TEMU \'\'KAKO NACIONALIZAM JOŠ VIŠE UNAPRIJEDITI U OBRAZOVNOM SEKTORU BiH\'\'! Predavači eminentni nacionalisti iz oba HDZ-a, PDP i SDA! Zemljo otvori se pa HDZ i SDA su uništili Mostarski, Sarajevski I Tuzlanski Univerzitet sa svojm nesposobnim rektorima!
hoce li se pricati o temi \"dvije skole pod jednim krovom\", takva pojava se inace veze za podrucja u kojima obitava vecinsko hrvatsko stanovnistvo ! iako oni pokusavaju provuci pricu da su upavo oni ti koji su majorizovani, ovo je jedan od primjera koji jasno pokazuje da to i nije bas tako !