Za lakšu komunikaciju
21
U Mostaru otvoren Ured Vlade RS
Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prva strana ambasada na tlu Herceg Bosne.
Hvala muslimanima što će ujediniti Srbe i Hrvate ...
Studeni 2012. rođeni/umrli Mostar 99/61 Zenica 90/102 Tuzla 90/98 dominacija.
Super.
PERFIDNIM, CINICNIM I MALICIOZNIM IGRAMA ocigledno nema kraja, nadamo se da ce ova PUBLICISTICKA VIJEST doprinijeti ostvarivanjem KRUCIJALNIH ZIVOTNIH PITANJA HRVATA u Entitetu RS , mada svi smo vise navikli na ove DEMAGOSKE POTEZE, stvari koje ne donose nista dobro narodu, kako GOD SE ZVAO I KOME GOD PRIPADAO.
SAMO BOSNJACI MOGU DA PROUZROKUJU NESTANAK BIH I NIKO VISE. a oni koji hoce da je rasture SAMO odlucuju o tome kad ce se poceti zivjeti normalno a ne kao bijednici. bosnjaci nece nikad izdati bih a vi srbi i hrvati vidite dokle hocete da se valjate u ovom blatu (zajedno sa nama)podrivajuci stalno ovu drzavu. mi imamo sabura :) a volimoi da pravimo djecu :)
s`obzirom na vasu tisucljetnu tradiciju ljubavi izmedju hrvoja(rvoja) i obilica zanima me onako cisto radoznalosti ko je sta u braku? mislim ko je musko a ko zensko i da budem jasan ko koga handri?
hrvoje hrvoje iz ZG nikad se sinko opametiti, bosnjaci su opstali u HR zato sto su oni zajedno sa hrvatima(pravim iz hrvatske, a ne sa ovim kloniranim) branili hrvatsku drzavu od tvog jarana obilica. ti i obilic me nesto podsjecate na kraljevinu serba hrvata pa opet hrvata, nastavak te ljubavi i kraljevine je poznat svima a najbolje obilicevom djedu. vi sto vise se ljubakata bosnjacima sve lakse jer bo znaju kakav ce bit kraj vasem mjesovitom braku hrvoje-obilic. sretno, kad necete biti vlasnici vase tisucljetne drzave bosne i hercegovine onda budite pijuni stranci sa koje kakvim uredima i konzulima u BiH
Zar sumnjas u cistotu Bosnjacke duse ? Pa oni su dobri Bosnjani...koji bi nas vrlo rado sve pobili...ali ih ebe sto su okruzeni sa svih strana i to bas od onih koje dobri Bosnjani organski ne podnose...
Kad Bosnjaci shvate da su sabijeni na 24 posto suverene i nedeljive RBiH...i da mrze one koji ih lebom hrane a u neku ruku i drze u saci,i kad se pomire sa cinjenicom da nikada bosna nece biti kakvu je zlite vi i vas ajatolah m.ustafa c.eric.
U pola od tih zemalja sto si nabrojao nalaze se snage hrvatske vojske, dakle Hrvati su ta cizma o kojoj govoris. Trusina, Buhine kuce, Uzdol....siguran da su vam duse ciste?
nase su duse ciste. samo krvolocni i genocidni narodi dozivljavaju katarze. vi je dozivjeti necete dok vas neko ne poklopi cizmom, a to ce biti znas vec ko. zar ne gledas vijesti? mali sirija egipat libija afganistan irak
Pa dozivjeli smo katarzu, vidis da ja zalim zbog Jasenovca, a Obilić zbog Ovčare. Prevladali smo to i krenuli dalje, samo vi jos tapkate u mjestu, zarobljeni u devedesetima sanjajuci neku bosansku oluju...
a mozes i donijeti odluku da mi pofamflas osunecenog osmanliju kao sto su ti i prababe radile. s-ikter
Nedavno sam procitao, najnovija mitologija Tunje Filipovica, kao nisu to bili muslimani nego Hrvati stavili fesove da izazovu sukob muslimana i Srba. Je, drzmo fesove u posebnom skladistu samo za takve namjene.:))
Kada Hrvati i Srbi u BiH dozive katarzu, bice napretka. Do tada laku noc.
Mozemo donijet odluku da se ne donose nikakve odluke.:))