Komentari (120)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"UZP ce pasti ko stari most 93" ? Nije mi jasna ova poruka. Sta su ova djeca mislila: Da ce pasti presuda za udruzeni zlocinacki pokret, ili da ce sadasnji rezim koji vodi hrvate u sunovrat-pasti! Ako je ovo drugo djeca su u pravu!!
..to drugo.
hahah... u pravu si, i ja se pitam šta je mislilac htio reći.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Da bi na Covicev zahtjev o jednonacionalnom upravljanju nad kompanijama kao Aluminij, Bakir je izbacio DF iz koalicije, a sad Alkuminij trazi od vlade federacije koja nije jednonacionalna pomoc, a Bakir trazi od Komsica da ga primi u novu koaliciju sto znaci "kad je muka djesi Djuka".
Ima Veleza ima Starog Mosta nestale su ustase ko i Herceg-Bosna!!!RA 1981!!
Nek nazdrave sa Praljkovacom svi koji misle tako
uzp je na koljenima,jos ga samo treba dotuci
Samo oštro sa teroristima i fašističko-inkvizitorsko pomahnitalim katolibanima!
Tuzno je da jedan narod slavi samo zločine i zločinačke tvorevine, a šta će kad drugo i nemaju šta slaviti!!!:)))
Dobro Boshnje tempiraju.
Opet spinovanje i manipulacija javnim mnijenjem jeftinim politickim podvalma onih kojima mrznja i javasluk ocito iz nekog razloga odgovaraju! Sram vas bilo! Znam sam da Hrvati nemaju ama bas nikakve koristi od ovih i ovakvih idiotarija koje se uporno postavljaju na isto mjesto, tj. na ogradu biskupijskoga dvora u Mostaru. Nadam se da netko od Hrvata ima kamere na tim mjestima da napokon demistificiramo prljavu igru onih koji Hrvate zele prikazati kao neljudski narod jer ovo je podlo! :(
Sta je pisac ovim transparentom zelio reći?hahhahha
"UZP će pasti kao Stari most '93" vidite KliX, niste u pravu, i ja sam maloprije nasjeo na naslov ali vise nisam sasvim siguran tko ga je napisao. Jer kad procitate ispravno transparent stoji ,,"UZP će pasti KO Stari most '93" . Hrvat bi napisao KAO a ne KO! U svakom slucaju bas bi bilo lijepo ovog provokatora, ma tko on bio, baciti u Studenom sa starog mosta u Neretvu, tek toliko da se malo ohladi.
To to samo hinjski samo mućki samo jako
sta uradi tudjman u dejtonu.tom komunisti ustasi su vaznija bila sela oko knina i baranja nego kolevka ustavsta.iseljavaju se iz bh svi ali srbi u RS su ipak institucionalno koliko,toliko zasticeni a hrv iz federacije em sto placaju % najvecu administraciju na svetu lagano nestaju iz fbh.moguce do 2040g da ih bude 150000.a ne svo to njihovo nestajanje muslimani se raduju ko mala decica.naraslo cvece oce ono da ima svoje cvece.sto se mene tice nek se i pokoljete ko i 1993g.neprocenjivo.
2040 ce praviti hrvatsku zajednicu saxonskobavarsku i borit ce se za svoj entiet u njemackoj, a odmah do njih će biti entitet bosnjaka brandenburg ... srbi su više vezani za austriju i oni idu sa republika srpska oberösterreich
SDA Talibani znaju samo baciti kamen i saktriti ruku -- nek urade nesto ako smiju.. fino napadnite ili Hrvate ili Srbe ili oba naroda kao sto rade Palestinci koji ZNAJU da ce dobiti po picqi ali ipak iz ponosa svako malo napadnu Izrael.
Zbog čega Bošnjaci nemaju nikakvog smisla za duhovitost? Bezdušnost, poturčenjaštvo,glupost,šta li je?
Zato preko Drine Kesić samo pušta citate političara i ima humorističku emisiju dok preko Save više nema jer im više ne šaljemo svoje glumce.
keSeraSerake duhovit je onaj ko na svoj račun pravi šale a ne na tuđi.Ti nikad nisi bio duhovit, ti si samo obični pakaš ko ji uživa da vrijeđa druge na na nacionalnim osnovama.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)