Komentari (245)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
L. K. zašto ne napišeš da su “okupljeni” žene koje su išle na striptiz za Dan žena
Žene su od đavla jaja.
Neko lize kasike, neko bildere, neko vaginalne otvore, uglavnom ishod je isti i zavrsava im sa vjecni pamjet
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Niko ne ye..6e drzavu 5% izvan Kantona Sarajevo.
Ponjakim Sarajevo i treba vas Forto zakljucat
ni 0.00005%
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Cuj dame!!!
Drugim rijecima, nikom nista.
Jel joj se tako i mati ponasala
AHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHA
Ovaj grmalj metno i masku u obliku žene za 8.mart.
Hahahahahahaaaa 😂😂😂😂😂
Bit ce sigurno dobra, uzorna majka i cestita supruga. Ko ovu ozeni bolje da je naograisao, zena bez stida i cestitosti je nista drugo i ne bi trebala biti nista drugo do predmeta za zadovoljavanje koje se baci nakon upotrebe.
Hoće žene ravnopravnost 🐄
Ovakvo jedno glupo društvo ne samo da treba sancionisati nego ih treba Pod hitno izolovat i najiskrenije im poželiti svima Coronu. Ovaj glupi Marić se pravda da imaju samo DVA Inspektora, te da nisu nadležni za to, itd te policija smije ( nesmije ) naplatiti kazne. A ja kažem da vi svi ništa neradite a primate platu.
E gledaj "dama" na šta idu. I da nije korona, mene bi bilo stid otici na ovo ..
Jel ono izvlaci koronu iz nje?
Izvlači koronu, uvlači kuronu.
500 KM madnatne kazne - ako na prekrsajnom nalogu dobijes ovako napisano, mozes slobodno da ga poderes odmah cim ga dobijes
jel itko procito tekst u clanku? inspektori mogu ovo policija moze ovo, saberi pod vuci, mjesna zajednica ne idu tamo, al ti mogu naplatiti kaznu ako te uhvate da bacas smece u 00:45, a oko slapa koje su tu bile, nemam komentara
HAHAHAHAHAHAHH!!!!! GLEDAJ DAMA I JADA!!!!!😀😀😀😀😀
Vjeruje u kUronu = neuracunljiv.