Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rođak platio za jednog a došla još trojica da gledaju
Cekala muskarca sa drustvenih mreza... dakle to se sada tako izgovara
Osta nehebana i bez love
Ja mrzim Ruse jer su me dvije Ruskinje s ebale u zivotu tako da za mene Rusi vise ne postoje
ima l ko link da odem ja da je utjesim da joj uplatim
Ruskinje i Ukrajinke puna ih je Hercegovina.
Sve su ruskinje starlete sa cijenom
Treba malu pogurati.
Dokaz koliko je dobro organizovana i opasna prostitucija u Mostaru i BiH generalno, oni koji je organizuju prate sve, pa i socijalne mreže i stranice za upoznavanje i brzo reaguju ako se neko time bavi mimo njih, pa spremaju gorile na vrata da potencijalnu konkurenciju "nauče pameti" kao upozorenje. Mogu samo zamisliti šta bi se desilo ako bi se "ponovilo", ti ljudi su spremni na sve.
prodavacica ljubavi hehehe
Ruska tajna sluzba, dobro je prosla.
"u haustoru zgrade u ulici Franjevačka u Mostaru jedna djevojka stvara buku i galamu." tipicni nasi ljudi, nisu prijavili da bi pomogli, vec jer im smetalo deranje, a zena molila za pomoc
Ima posla ko hoće da radi.
Haha, valja li išta ta ruskinja, nek se meni javi preko bilo kojih mreža, neću je pljačkati, Allaha mi😂
Njoj krivo sto je nisu nag huzili
pun mostar ruskinja i latinki.