Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedinstveni Mostar.
A ovih neprijatelja moje drage BiH što pucaju minuse. Ako vam se ne sviđa vrata su vam otvorena.....i to u jednom pravcu.
pantelije veliki posrbica pa i dalje pise IJEKAVICOM, pa malo sarajevskim jaroo... haha odluci se sinko hoces li se posrbit do kraja ili ces se vratit bošnjaštvu, kao tvoj car mile, malo malo bolan kaze, pa malo malo mijesa ekavicu i ijekavicu, haha smijeha od laznog naroda
joj suplje braco mila
Prva cura i odma gori, kad to na blitvi odraste...
Bosna i Hercegovina Ništa više, ništa manje.
Tužno, tužno ''federalni nastavni plan'' , umjesto da bude državni kako i priliči. Sve dok se bosanski Hrvati budu 'pravili' većim od Hrvata u Hrvatskoj i bosanski Srbi od Srba u Srbiji ovdje neće biti mira i sreće. Ovdje nije riječ o zajedništvu i zajedničkom životu kako to zapadni mediji propangiraju, nego podsvijesno prodavanje hercegovine hrvatskoj i Srbiji našu lijepu staru Banja Luku, pod idejom da samo tako se može opstati. Sve kako bi Bošnjak i svako ko voli BiH mislio da nema drugog načina opstanka nego prodavanja komad po komad naše matične zemlje Bosne i Hercegovine. Prirodno je i uredu samo jedna zastava u cijeloj zemlji, samo jedan nastavni plan....Sanjam..