Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dan mrtvih i baš obilježen u Mostaru?!?!?!? i jeste,koliko je Bosnjaka pobijeno!!!!
Bosnjaci su prvi zapoceli nerede u Mostaru devedesetih, dobro ste ikako i prosli, i most se sami minirali
Na ovaj Blagdan osobito u mojim molitvama ste svi koji ste dali svoje živote za ovu našu Bosnu i Hercegovinu bez obzira na vjeru i nacionalnu pripadnost. Snjegovi i magle zaborava oteti Vas neće Vašim najmilijima i Vašoj Domovini Bosni i Hercegovini! Vječno Vam, hvala!
Napraviti nešto pogrešno i ružno od pomena na sve žrtve pale za Bosnu i Hercegovinu je tipično domaći proizvod. Nije ni čudo što su nam granice zatrpane prema vani a prema unutra se ulazi bez čekanja...
..naumpade mi , zna li neko koliko je bilo ovih papa Grgura?
@macak mali bravo,aj rrugaj se malo muhamicu