Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma, sta rece, u Mostaru nema tolerancije i dijaloga??? Bas me iznenadi, sok me strefio!!! A bre...moram kocku vode i casu secera!!!
Mislim da ce skakaci, ispijaci kafe i mostarski supljaci rijesiti situaciju.
Republiko Srpska vooliiim tee!!!!!!! SARAJEVO=TEHERAN
Cudnovato gospodine Visoki, ne? A koje su ono tamo stranke na vlasti?
Mislim da je rjesenje za Mostar da se pripoji Republici Srpskoj, to je jedini nacin da profunkcionise :)
Inzko Srbine Srbija je uz tebe !!!
i uzgred boli te briga koje sam religijske pripadnosti, pa sad reci da ne njeguje EUROPSKE vrijednosti.....
Živim u državi Bosni i Hercegovini, u toj državi je dozvoljeno biti sve, ali nije dozovoljeno biti Bosanac, Molio bih da raspravitie o tome sa u razvijenom demokratskom svijetu....
A krade li se u Mostaru? Kad već nema tolerancije ni dijaloga?
Stvarno ovaj Incko nije sav svoj, eto cekali smo njega da nam kaze da nema tolerancije i dijaloga, nema ih u citavoj BiH, a ne samo u Mostaru.