Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta u Mostaru nemaju Pauk.
Znaci gradjani nisu ometali , vec su zaboravili pomjeriti auta. Mora li bas svaki naslov da daje krivu sliku? Gori ste od srbijanskog informera.
Unistili spanski trg ?Vrijeme je da raja izadje na proteste?
Jel im ovo hrvaska dala lovu da se ne iseljavaju😂
Kad nema posla onda sutaj loptu.alumini moze kup organizovat.
Mostaru je najbolje da ima dvije opstine, ovi sve guraju na zapadni dio. Sigurno ce i bazen koji je u planu strpati na svoju stranu.
Za Hrvate ne postoje 2 strane.
Šta će ometati. I Kup i prvak lige su iz tog grada
Znaci sve ovo za dva miliona, a kružni tok milion. Hmm...
Hocel biti dvije sale ili jedna? Ako je samo jedna kako ce onda hrvatska djeca zajedno sa bosnjackom? Na to izgleda hdz fasisti nisu kontali
Mostar se gradi punim, Kordic svaka čast
e svaka vam cast 2mil za sportsku dvoranu eejjjj ??!!! stvarno radite sve da se smanji nezaposlenost u mostaru e kako vas nije stid jel to bilo najprece u gradu za uloziti toliki novac pa sta mislite tim glavama gdije ce vam omladina raditi gdihe su vam firme fabrike ej ej kadcste vec ove stare popalili i popljackali sto ne otvoriste nove lopoviiiiii????!!!!
Gdije?,,,,,,,,,,......,....
Bosnjackim novcem finansirano da rvati imaju dvoranu, grade hrvatske firme,nadzor srbi. Hvala sda a posebno novalicu koji je potpisao pare..
Ne davi, kojim bošnjačkim novcem?!