Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Aluminij? Treba se uslihtati preko smrde kabirija, zna covke sta radi.Zato je sa ronhilom isao lizat onaj zid.🤣🤣
Jel ima koja svjetiljka za Artukovića, Rafaela Bobana, Luburića Maksa i ostale heroje 'Ercegovačke? Oni su nekako isto dobri sa jevrejima bili.
Svaka cast...
«Kosaca» se nekada zvala Dom kulture u Mostaru kada Skutori nisu znali ni sta je kultura, a sigurno nisu bilo ni nacitani da bi znali sta je Holokaust🤔sa mnom, od osnovne skole do fakulteta, Skutorska djeca su radije muljala nesto, nego se latili knjige da bi ucili🤔 Znali su da ce doci njihov dan kada se diploma moze kupiti na Listici😂😂😂😂
A nije u ulici mile budaka?
A sto im GUZICU lizu i to sve do pola ledza 👅👅
Zamislite apsurda da se kompletna povjest bivše yuge zasnivala na faktima iz Jasenovca, jamama od Velebita do Jadovna, a glavni akteri ponovo počistiše ostatke srpskog naroda i sad saželjevaju umorene židove koji ubijaju Palestince kao muhe?!?!? A tek ubijani Srbi u Jasenovcu to isto radili Boşnjacima... Nema dalje!!
Treba iztrazit i osudit al to sto se uvelike podmetalo u bivsoj jugi kako bi se hrvati mogli tlacit je necuveno,zato mi ne zalimo vise za jugom a zidovi sigurno znaju pravu istinu i brojke...i koliko dod da je bilo ma i jedan moja duboka izprika u ime moga naroda...hrvati u bih ne zele ni bosnjacima niti srbima nikakvo zlo..zivjeli svi u miru!!!
A kad ste ih 42 ubijali ko kerove tad ste metke palili !!! MRŠ licemjerni fakini !!!
Hrvati su u Jasenovcu ubili 1.700.000 ljudi I sada se nesto javljaju kao neki miroljupci.
odvadi brate malo
Hahaha 7.700.000
Sve stoji što je rekao Kabiri sli i njemu treba neko poslati palestinski šal i slike ubijanja Palestinaca i pslestindke djece od 1945 do 2024...svaku godinu posebno...
Nikad vise, a onda protjerase Srbe iz drzave, u BiH pocinise UZP, a trenutno podrzavaju drzavu koje civilizirane drzave optuzuju za zlocina i genocid nad civilima pred medjunarodnim sud. Ipak bih rekao da izgleda da zlocinci ostaju zlocinci, ali su zrtve one koje su dostupne i nadohvat nozeva. Nikad vise znaci samo da su Jevreji toliko izgenicidisani u Evropi i nisu vise smetnja, a ne promjena sklopa unutar mozdanih vijuga zlocinackih, nacizmu sklonih naroda.
Cuvari EU vrijednosti, a EU i pripadnici njihovih naroda upravo te zlocine napravili.Koje licemjerstvo.
Nim.said Najveci licemjeri na svijetu i vodece masovne ubice i Jevreja na svijetu.
Promicatelji holokausta sad protiv, pokajali se😂🤣
Promicatelji holokausta sad protiv😂
Sta je ovo danas prvo el kakir sa murfijem pa Reis pa covke svi u pakas jevrejima 🤣🤣🤣🤣🤣
Izgleda kao takmicenje.
Hoce ustase u cipniste... HaHA