Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imam ideju, nek si nadju pravi posao?
pita li mene koji sam ured poludio na faxu , koji radim za seljacinu direktora koji je podkupio inspekcije i podmiti politicare preko donacija u odbore pa moze da radi sta hoce, sto mi potrosacka korpa svaki dan skuplja, sto placam zdravstveno a ljecim se prvatno , sto su mi racuni cisti i vozim auto od 18 godina KAKO MI JE ...mrs smradovi idite na pilanu !
@974 To je to, samo ovi nehljebi nesto kukaju, romi koji su dobili stanove i unistili ih , ovi skakaci koji se setaju ko pjetlovi po mostu, borci koji nisu za 3o godina u stanju pronaci posao i osigurati sebe i svoju familiju itd. Izgleda da je najbolje kukati ili se to najbolje isplati, posten rad ne daje rezultate.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Bacite se s mosta volonterski
Ono što je zanimljivo, a prošlo je ispod radara, na posljednjoj sjednici Gradskog vijeća Mostar nije uvažen amandman za finansijsku pomoć za organizaciju tradicionalnih skokova sa Starog mosta. ZA NISU bili HDZ, HRS, Srpska lista i Boška Ćavar iz Naše stranke.
Treba i reci da je Boska iz nase stranke glasala protiv finansijske podrske skokovima
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Interesu je me šta rade cijelu zimu koja traje duže nego ljeto????Ako im je ovo osnovni egzistencioni izvor zarade i na to se oslanjaju , onda neka skoči na glavu al u suho korito.
Meni trazio 200 maraka ja bio sa porodicom kazem mu daj ti meni dvesta ja skacem na noge odma usutio se ko mis
Ma kakav Arapin da da pare za skok, znate li vi koliko je to kugli sladoleda? :)
Nadite sebi poso ko svi ljudi ili cep od vina u straznjicu stavite
Brate nema ih većih lijenčina, i onda laju na Skutore i Nevesinjce sto im sve drze u gradu
Proslo je vrijeme uzimaj strange. Sad su sav lopovluk naucili. Druge strane kasu stavis platis porez
Vidi Hrvata-botova što su se digli u komentarima poslije sjednice u kojoj su HDZ, HRS, Srpska lista i Kvočka Čavar glasali protiv pomoći financiranja organizacije tradicionalnih skokova sa Starog Mosta
Ako vam je to sve sto znateu zivotu da radite, krepite ko vas hebe cuj zivi od skakanja sa mosta, lopataj, uzgajaj nesto bog ti dao klimu, vodu, a ti od ublehe zivis
Još jedan chethnicki bot u komentarima
Bez 100KM neće ni da čuje. Ja sam mu rekao, što se mene tiče, ne moraš skakati. Htio se potući papak mostarski.
Izdaju li fizikalni račun...
Bolje bi vam bilo da pisete o rudarima koji strajkuju gladju koji su barem 4 puta godisnje primorani na taj nacin traziti posteno zaradjene novce. Taj problem nestane kad se glavonje smiluju i isplate im crkavicu i svi zaborave na njih.. Pisite o uvjetima u kojim rade, o njihovim primanjima, stazu, problemima.. Pisite o smradovima koji izrabljuju svoje radnike za 500 KM a ne o ovim besposlicarima koji igraju sah jer nema budala koje ce ima dati 50€ da se bace sa mosta
Ona irma iz nase stranke je odvela Mostar u propast
Dal imaju regularne poslove il vazdan čekaju sadaku
da brinu o mostu oni koji su ga strusili? hoce garant
Sad ce vama Boska Cavar da obezbijedi sendvice...