Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hoce li biti docek u Buzimu,Zenici,Sarajevu...?
Sta da slavis??? Za par dana iza nove svi smrde na rasol, prde, podriguju i kukaju od mamurluka i kokuzluka. Ja nisam i mnogi od nas formalisti, mene interesuje sustina, a sustinski je vrlo bitno ne biti dio mase!!! Razdragane 🤮 Zivjela sloboda, neispran UM i čista Duša Islamska 🇧🇦🇧🇦☝️!!!
Hoce biti al u kucama i vikendicama...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
U Mostaru se jednom već dogodio teroristički akt. Opreznost nije na odmet.
Kad to kolega ? Misliš na splitsku ulicu 1997 ?to je se desilo nakon sto su paradrzavni policajci pucali na civile koji su za Bajram (Tzv. Krvavi Bajram) htjeli posjetiti harem u Liska ulici . Sad se pitaj zašto je se desio incident u Splitdkoj ulici .
Samo u Sarajevu huda donirala u dobrotvorne svrhe pisljivih 300 hiljada a bi usrecila malo narod nakon ove patnje, budzet Sarajeva milijardu, sto od toga nisu izdvojili po 5 miliona za bolesne i one koji nemaju, lazne politicke igre !
A u p...u materinu kamara naroda deset hiljada,ko da dolazi deset miliona
Bolje da se ispucaju na otvornom nego po kućama.
Čudno je da svugdje ima po BiH javni doček samo glavni grad Sarajeva nema javnog dočeka.
Ja ne pamtim ovakvu popunjenost odavno, ne mozes naci slobodan stan
Jedva cekam 20 Januar samo da sve ovo prodje..
Sretan Kalendar mostarci
Ocekujem lock down odma posle proslave nove godine. Samo da bi se udovoljilo ugostiteljima , kostace nas ovo da valja.
U mostaru nema korone u sarajevu ima pa nema doceka.tako je kad je losa vlast u Sarajebvu,nesposobna da organizuje