Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Akademik sa dijagnozom sizofrenika i umno poremecene licnosti! Bog ti dao dijete lijepe pameti i brze smrti da se familija, bliza okolina i drustvena zajednica ne pati mnogo sa budalom! Primjecujem svakim danom sve vecu i vecu isfrustriranost ovih lojavaca ili balija! Samo tako nastavite, nadam se da cete u skorije vrijeme opet dati povoda da vam se jebe pleme jedno 5-6 godina! Bit ce to, ne sumnjam sobzirom na nivo mrznje i negativnih emocija i predrasuda kod njih! Jebali ste jeza u ledja, zapamtite.
SLOBODA BOŠNJACIMA, SRBIMA, HRVATIMA I OSTALIMA, SMRT TZV. \"REPUBLICI SRPSKOJ-SMRDOTINI\" I FEDERACIJI - PEDERACIJI!!! JEBEM SVE BORCE ZA REPUBLJIK SMRDSKU (I ŽIVE I MRTVE JEBEM U GROBU), JEBEM IM SJEME I IDEJU GENOCIDNE TVOREVINE RS-A!!! KARAĐIĆU RADOVANU-SMRDI JEBEM MRTVU MAJKU KURVU U GROBU ŠTO SE PREVRĆE, JER JE ĐAVOLI PROŽDIRU, A PAKAO-DŽEHENEM JE SLIJEDI, I NJU I NJEZINO SMRDLJIVO KOPILE KARAĐIĆA-SMRADA!!! SMRT FAŠIZMU - REPUBLJIC SMRDSKOJ!!!
ZAIME MORAS JOS DA POPUSIS PRAVOSLAVNIH KITA KAO STO JE TVOJA MATI RADILA DA BIH TE SHVATIO OZBILJNO A EKSPLODIRATI MOZES SAMO OD MUKE KADA SRBI PROGLASE NEZAVISNOST JEBEM TI PORIJEKLO
Ovo moralno smetlje od ljudi ( cetnike), pobiti i napuniti njima masovne grobnice sirom Bosne i posuti krecom da ih zemlja lakse svari.Ovako ne ide u nedogled vise.Harise jebem ti mater kome se ti opravdas ? Kad su oni klali,masakrirali zene, djecu ,starce i danas dan nikom nista.Nemam mira ,zarad mojih poklanih, dok ne povedem sa sobom na onaj svijet minimum 20 cetnika , makar se morao i raznijeti al cu ih povesti sa sobom.Oko za oko ! Bog je najveci !
hare samo pomaze momi na ostvarivanju njegovih suludi ciljeva i u tome veoma dobro napreduje otvorite oci i pogledajte realnost.
Za ovog @denisa!!! Nije tesko primjetetiti koliko takve poput tebe hvata panika sto se u Bosnjacima sve vise budi svijest, a hinjavi kakvi jeste uvjek bili pokusavate vasom hinjavom taktikom opet obmanuti nas da smo \"mali\" i nevazni. Nije vas tesko prokuziti, sve neprijatelje BiH sagledavajuci sva desavanja od hapsenj psihopate \"Dabica\", svi vasi potezi prozilaze iz neke panike, vasa taktika je uvjek bila \"napad je najbolja odbrana\" to se zna, ali imate samo jednu prednost, neujedinjenost Bosnjaka , ali i to se s vremnom mjenja. Tako da je poruka \"ne podcjenjujte vi nas\"!
@denis Hajde Boga ti denise pusti nekog inteligentnijeg od tebe da iznosi komentare na ovu temu.
Kada god procitam clanak, poput ovog , kao i komentare gomile isfrustriranih muslimana pozelim da kazem ,,ma ko vas jebe,mozete nas za kurac povuci,,! Ali ipak necu,nije to moj stil. Ja cu to reci drugacije,\'\'drage moje komsije, mislim da uveliko precjenjujete sebe , a podcjenjujete druga dva naroda koji zive ovdje, na ovom komadu balkanske geografije\'\'. U velikoj ste zabludi, i na putu da napravite jos jednu istorijsku gresku,koja bi mogla da za vas bude fatalna . Napominjem , rekao sam mogla , a ne biti ce ! Krajnje je vrijeme da shvatite i da realno shvatite, da prosto nemate kila da glumite nekakve gazde ovdje. Takvim ponasanjem jedini dobitak koji ce da vas snadje, biti ce po nosu. Krajnje je vrjeme da pocnete razmisljati ,kako zivjeti od svoga rada . KRAJNJE !
nisam neki sipantizer stranke za bih ali u svakom slučaju podržavam govor harisa i mislim da je rs nastala na genocidu i protjerivanju bošnjaka sa svojih ognjišta mora se o tome pričati u upozoravati svjet sa kakvim fašistima imamo posla.
Trebaju Bosnjaci pod hitno formirati Bosnjacku radikalnu stranku koja se treba boriti za cistu Bosnu od koje ce se svima tresti gace onda bi njima Silajdzic bio liberal kome bi ljubili stope.Ovako dok Sludjeni Bosnjaci daju glasove od SDP-a do SDA- SBH pa cas jednima pa drugima pa nazad u krug nema nista podijeljeni ,zgubljen i zbunjeni i u svome lutanju a ovi minder izdajnici ih vode iz jedne u drugu slijepu ulicu. Program stranke: 1/Proglasiti Deytonski ustav ilegalnim i Genocidnu tvorevinu okupiranim dijelom teritorije. 2/Bosnjaci su jedini Konstutivan narod idrugi koji je prihvataju kao svoju drzavu su dobro dosli. 3/Granice za koje se starnka bori su granice Srednjvjekovne Bosne ukjlucujuci Sandzak . 3/Prekinuti diplomatske odnose sa Smrdijom i proglasiti je neprijateljskom zemljom i napadati sve njene interese kako u regijonu tako u cijelom svijetu preko Bosnjacke dijaspore koja je istjerana zbog njene agresije na nasu domovinu.Stoga je obaveza svih Bosnajka da joj nanosi belaj sve do njenog unistenja. 4/Uvesti smrtnu kaznu za ; -Ubice -Siledzije -Dilere droge i opojnih narkotika -Lopove /u institucijama sistema i vlasti ako se dokaze da su pronevjerili i zloupotrijebili polozaj a zive u njoj sadasnji kriminalci i izdajnici/ -Ratne zlocince za koje se dokaze da izvrsili zlocin iz proteklog rata 5/Uvesti obavezu sluzenja vojne obuke za muskarce zene sa rasporedom u jedinicama . U svakom gradu i mjesu MZ vise od 200 stanovnika imati raspored ratni. 6/Svi oblici borbe za slobodu i odbranu Bosne su legitimni i dozvoljeni . 7/Svim saveznicima koji respektuju nasu drzavui nas program su dobro dosli a posebno Amerika kao najveci saveznik. 8/Imati male obrazovane,patriotske,i dobro placene drzavne instiucije 9/Pravo na posjedovanja oruzja duge cijevi u kuci za svoju odbranu i odbranu svoje drzave pa cak i obaveza da smo naoruzani. LJavno proglasiti pojedince i organizacije koji su neprijatelje Bosne i iznos novcane nagrade nagradu za njihovo ubistvo ili privodjenje pravdi. Imati jaku tajnu i obavjestajbnu sluzbu koja ce pratiti i likvidirati zlocince za koje se zna koristeci sve izvore/po uzoru na Jevreje prema Nacistima i njihov MOSAD tajnu sluzbu/ kako doci do njih i da nisu sigurni ni u Smrdiji. Razvijati jaku Ekonomiju unutar zemlje . Prioritet oslobodjenje zemlje i sloboda za nasu BOSNU!
lijepo ovaj Hariz prica daj ti hare sa rijeci predi na djelo a komunjare sto nisu pomakle sijednicu pa cojce morali su jer bi ti tamo govorio istinu a istina hare BOLI jos bi bolan oni napustili sijednicu puklo bi ko u SARAJEVU jos veca sramota samo ti tako sa strane,i jos jedno nama treba vojska da je narod siguran i nebi puno bilo price iz te tvorevine
Lepo kazu KUD Idioti :\"Glupost je neunistiva...\"
Hare, da govoris u moje ime dok ne nadjemo jednog koji ce jos zesce govoriti i spremati vojsku. Jebes govore, od njih nikakve koristi. Oruzana akcija se trazi Hare. Pusti ispraznu pricu. 13 godina je proslo, imas vise Srba u sarajevskoj opcini centar nego u cijeloj genocidnoj Bosnjaka, Hare. Jebes sta cetnici govore i misle, ti su duzan da polazes racune nama koji smo glasali za tebe, i budes li u buducnosti tako mekan i ostajao samo na prici, tako mi srednjovjekovne Bosne i svih bosanskih kraljeva, neces dobiti nase glasove. Sta se koji qratz imas pravdati cetnicima u Bluci gdje su protjerali cjelokupno nesrpsko stanovnistvo. AKCIJA HARE! U slucaju da me nisi razumio, AKCIJA HARE!
po ko si ti sad: \"Ptanje\" ili \"Re shumar\"? neces valjda reci da u FBIH nema srba? kakva je to glupost? ima sigurno vise postenih srba nego u citavoj RS.
Pa prijatelju, ne vjerujem ti bas do kraja! Rekao sam POSTENO! Ajde dobro koliko srba zivi u tvom okruzenju! POSTENO!