Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U dijaspori gdje se sretne deset Bosnjaka znas da je dzemat.
Bošnjaci su najstariji i temeljni narod u Americi. Nasljednici nekadašnjih američkih bogumila.
Gledaj ti ovi hejtera, sjede po vazdan na internetu i samo ogovaraju a ispred svoje avlije ne metu. Naj zesci su ovi sto sve znaju sve o Americi, a najblize sto je dokucio Americi je kroz slicicu zivotinjskog carstva jer je ugledao Orla. A cinjenica je da 90% ovi hejtera bi sutra otisli za Ameriku da vam se ukaze prilika, al nea veze ljecite se kroz negativne komentare jer lakse je to nego platit 20-30km da vidis psihijatra/doktora. Samo vi udrite po svojim dijasporcima. #fakju
Kad dođeš na zapad bježat od naših ljudi ko od vraga
OVO SU SUSRETI MUSLIMANA IZ BIH U S. AMERICI!
Koji im je oficijelni termin, Bosnian American ili Bosniak American:)
@nefuratios OVO SU BOSNIAN MUSLIM!
Bosanaca Sj. Amerike, bosanski identitet, bosanska kultura - zar ne zvuči ljepše 😎
Razočaravajuće je da nalogodavci ''Begovskih sablji/čizmi/kandžija'' idu kontinuirano sa strategijama srednjeg vijeka, tame i tmine ove kastinske države.
A svima im viri američki pasoš iz džepa he he
Djeca im ne znaju beknuti bosanski a i oni kao ne mogu da se sjete neke rijeci kao......,,kako se ono kase na posanskom....
A jesmo mentalitet u p .m . vidjeli smo unazad desetljeca,samo se ku...imo a jedni druge ocima ne mozemo ,narocito iz dijaspore kad dodju pa stanu pricati strani jezik,zavisi u koju zemlju su pobjegli,pa niko ko oni .
samo nek ne zene vlahinje
nikad necu shvatiti zasto je ljudima bitan taj nacionalni ponos. Ponos bi trebao biti vezan za vasa licna dostignuca. Sto si ti bolji covjek ili ponosan zato sto si rodjeni bosnjo,talijan,turcin,kinez itd ili koje si boje koze? kakve to veze ima?
@gooUser1567535798 TO JE BITNO SAMO SELJACINAMA I PAPCIMA IZ BIH KOJI SU VJERSKE UBLEHE I TO SAMO NA OVAKVIM VJERSKIM SKUPOVIMA A INACE ZIVE NORMALAN USA ZIVOT GDJE SU SVI AMERI!
ma kakvi bosnjaci, vi ste ameri tamo i to je to. isto ko ovi moji rodjaci iz germanije, tamo zive po 30 godina, rodjeno tamo, nemaju oni sta s bosnom vise, dodju nekad obidju familiju samo. Njihova djeca da ne goovrim, to sve gubi kontakt s bosnom, to su iscezli identiteti bosnjacki, ti si amer tamo i to je to ko sto je ovaj u svabiji svabo ,onaj u svedskoj sved i to je to.
@gooUser1567535798 nek si im rekao. Al im pravo da glasaju za SDA nikad neces oduzeti.
@gooUser1567535798 TO JE NORMALNO 'NORMALNIM' ALI PAPCIMA I UBLEHAMA NIJE!
Ocuvanje bosnjackog identiteta kroz ocuvanie bosanskog jezika i bosanske kulture..dok god tako svojatate Bosnu nek u skolama uce srpski i hrvatski jezik, licemjeri!