Nepravilno izdavane dozvole
0
U Ministarstvu transporta BiH kršene procedure
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Skinuo Rajko kožni mantil pa sad traži u kojoj bi stranci mogao ponijeti maslinovu grančicu :))
gledaj srpske grobarke, drakula...
KOČIJAŠICA PUŠANKA ALJKIĆ PONOVO U VAŠEM GRADU.SIMULTANO ORALNO ZADOVOLJAVANJE NAJČISTIJIH ARAPSKIH KONJA.NAVALI NARODE.JOŠ MALO I OD NJE NIŠTA NE OSTALO.
U PRAQVU SI..ISTO KAO DU JU JE PRAVIO ALIJA IZMETBEGOVIC..
ovi srpski politicari nisu nesto izrazito lijepi pocevsi od dode do slavuja pa do ove , pogledajte u nas bosnjaka ljepote brankovic ko maneken , silajdzic moze komotnu shaumu reklamirat i bicakcic pravi foto model .
je6ote ruzne spodobe od vjestice, pljuc, pluc, pljuc bjez dalje od mene ... jeza me hvata, moram sad ici na porno stranice da dodjem malo sebi...
Jel ovo ono Dodikovo laprdalo, seljanka sto su joj napisali papir da je zavrsila fakultet nakon rata? Bas se pitam koliko je to bilo legalno. Usput jel iko jos primjetio da je ova rogata domaca zivotinja (da ne pisem koja) zamjenila Rajka Vasica kao glavni i odovorni Dodikov ker lajavac? Bas se pitam sta bi sa nasim Rajkanom.
multietnicki kriminalni milje. to je poenta idioti...
joooj strasila, hebo me svak
Koja je nju poplava izbacila?:))))))))))))) Pa za nju je Slavujko prava missica.:))))))