Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dovoljno je da je prolupali vlah izgubili sve su bitke al još vode rat
I ISTO MISLIM DA JE KRAJNJE NEKOREKTNO OD OVIH REDITELJA OVOG LISTA DA DOPUSTAJU KOMENTARE NA OVAKVE CLANKE KAD JE OCIGKLEDNO DA VECINA IZ BIVSE JUGE NIJE ZRELA DA VODI DIJALOG NA JEDAN NORMALAN I LJUDSKI NACIN.
@ VLADO GROZNI. KAKO TE BRE NIJE SRAMOTA KONJU JEDAN NEPISMENI DA TAKO VRIJEDJAS LJUDE I NECIJE SVETINJE. TI SI SIGURNO BOLJI OD NJIH? GOVNO JEDNO.
Covjek mora biti totalni kre.ten pa da napise ovakav komentar
Međugorje je ponos Bosne i Hercegovina i u svijetu na BiH asocira najvise Međugorje pa nije tamo dzaba sada preko 100000 kjudi
kao gradjanin bosne i hercegovine, pozelio bih i brojku od nekih 500 000 hodocasnika. iz najjednostavnijih razloga:ekonomskih,ali i kulturnih da svijet vidi da bas i nismo takve zivotinje kakvim nas smatraju :)