Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Klixe danas je obljetnica stradanja jedne nacionale ili vjerske skupine opcine Travnik.. Zlocin je naravno pocinila druga nacionalna/vjerska skupina uz pomoc nekih stranih boraca,gdje je clanak o tome?? makar 2-3 reda, pa da povjerujemo da ste objektivan, nepristran portal
Slava svim nedužnim ljudima ma sa koje strane bili da ih Bog uvede u raj Dzennet amin!
Mislim da bi autoru ovog članka bilo najpametnije da isključi komentare, jer jasno je da će se naći neki pojedinci da pišu gluposti i da se sprdaju u vezi ovoga. Balkan je čudo, znate. Bez obzira na to što u Hagu sjede najkompetentniji ljudi i što su osudili ratne zločince, te jednoglasno ovo proglasili genocidom, naći će se neki Srbin sa dva zuba u glavi i četiri razreda osnovne škole da ovo negira, i da prosipa one klasične fore: "Ceo sve je protiv nas, srpski svet, itd.".