Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hocemo li ikada saznati nalaz obdukcije preminulog starca, kojeg je autom udario nacelnik jedne sarajevske opstine, Semir Efendic?!
Imala ko da zatraži smjene odgovornih posto u svakoj,,kladionici,,vidi po jedna patrola. Izdaju se u ,,pamet,,a ljudi ginu po ulicama. Nigdje,,dzandara,,😎😎
najsmjesnije je sto je parking svagdje bolje uredjem osim oko PU
Ko sve vozi moglo bi bit i gore. Istina ali i žalosno
Irfan Nefic: Sigurnosna situacija u kantonu zadovoljavajuca
1 krivično na 100,000 stanovnika je više nego odlično po svjetskim standardima
Irfan Nefic: Sigurnosna situacija u kantonu zadovoljavajuca
1 krivično na 100,000 stanovnika je više nego odlično po svjetskim standardima
1.Papci koji ne znaju da postoji vozacka dozvola i kojima je babo kupio auto sa 18 da mogu pod utjecajem alkohola divljat po cesti, a drotove podmicivat cenerom. 2. Kamikaze od pjesaka koje pretrcavaju cestu gdje im je cejf. 3. SDA uhljebi kojima niko nista ne moze i za koje zakon ne vazi.