Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naravno, K R I M I N A L N O - K O R U M P I R A N O "Tužilaštvo BiH" sve sto radi jeste montira procese nepodobnima po Dodika-Covica-Izetbegovica + OBUSTAVLJA procese/istrage vezano za kriminali klan gore pobrojanih!!!
Ne vidim u clanku da li je auto sveti pedofilije kacavenda zadimio i poskropio auto sv. vodicom, koliko je to kostalo.
Obzirom da do sada nikad ni jedan politicar nije osudjen, a bilo je prijava o milionskim iznosima, smatram da je i ovo bez veze i da niko nece biti osudjen, znaci proljevanje iz supljeg u prazno.
Zamisli, predsjedavajuci vijeca ministara ili premijer / prime minister ti bio neko kao Spiric. Sta ocekivati od ove zemlje?
Oj ¥ebem ti majku, ugradjujes panorama krov naknadno. Koji glupan moras bit da to uradis
@Maraton289 da gospodin ministar vidi il je vedro il oblacno, il je tamna noc.
2009 podnjeta TUŽBA !!! A danas je 2019 !!!
Ovo je zastarilo, nema od ovog nazalost nista...
S obzirom na godiste 2008, danas vec prosjecan auto... i sad je vec na redu novo da sebi narucuju..ima se moze se.
Kad su ga pitali od kud vam toliko bogatstvo njegov odgovor je bio da se dugo bavi uzgojom krompira?? .... Jedini čovijek u BIH koji se obogatio na krompiru???
@lijan kako? po zakonu
@lijan ISTO KAO SELIMOVIC, I 80% IZVIKANIH SDA TAJKUNA!! POLA IH SE OBOGATILO NA RACUN RADNIKA I DRZAVE,A POLA PRIVATIZACIOM. NADITE MI JEDNU BOSNJACKU FIRMU A DA JE PLATA 1500 1600km?????????JEDNU SAMO,A DA NIJE POLUDRZAVNO VLASNISTVO!!