Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mir i prosperitet ce nastupiti tek kad unisti pravoslavni teroristicki elemenat u cijeloj Bosni. Velikosrpska trofazna politika mora biti porazena
Vjerujem ja tebi jaro, i iskreno mi je zao,ali sta da ti kazem,ipak ste zrtvovali mir!!!!
Ne kod meine u KRajini nije bilo tako. Pocelo je sa zborom SDS i velikim okupom pravoslavaca i iz mjesta i okolinih sela i zaseoka. Pocelo je sa dolskom Martica iz Krajine I nagovaranjem da se ide u Hrvatsku na ratiste. Pocelo je tako sto sam ja odbio da idem u Hrvatsku na ratiste I pucam na Hrvate koji mi nisu nista skrivili. Pocelo je tako sto su pravoslavci onda hapsili, odvodili, prebijali, ubiijali, zlostavljali NE-pravoslavno stanovnistvo u svim Krajiskim mjestima i otvarali logore kao u Omarskoj, Manjaci, Trnopolju itd. Pocelo je tako sto su hiljade Ne-pravoslavaca ubjeni u nekoliko mjeseci.
Pocelo je tako sto ste pravili referendume da bi nas preglasavali,pocelo je tako sto ste odlucili da cete zrtvovati mir za bih,pocelo je tako sto ste ubili svata na BAscarsiji samo zato sto je srbin,pocelo je tako sto su srbi poklani u Sijekovcu,poklani u Kupresu....i gomila takvih pocetaka prije bilo kojeg srpskog zlocina,a te vase price kao jedinoj zrtvi mozete da okacite macku o rep,i takve price da nekoga nazivate fasistom ko je dao 2,5 miliona zrtava u borbi protiv fasizma je pokazatelj vaseg intelekta,i zajebite vise sa tim vasim zeljama o ovome ili onome,imate svojih 24 % pa tamo radite sta hocete...zdravo i dovidjenja
lignjorad, ne rise, zna se ko je prvi poceo i ko je imaoo oruzje. Nisam ja dosao sa prackom i poveo mog pravoslavnog komsiju vece je on dosao sa naoruzanjem JNA i pokusao da unisti sve sto nije bilo pravoslavno. Da je bilo isto naoruzanje ne bi vi ni pisnuli.
Isto ste i vi radili Srbima tako da nema kukanja !
Jedva čekam da se za sve revanširam, ali opet prema Ženevskoj konvenciji, Sbija nema više tu snagu ni mogučnost, da šalje dobrovoljce a ni naoružanje.
upoznaj se s terminologijom morone neobrazovani! četo, za tebe su krstarice.com i ostala šešeljadija
KAD CE BITI PRED PARLAMETNOM BIH-e DISKUSIJA I USVOJEN ZAKON O SVIM FASISTICKIM GRUPAMA U BIH- ?! Dokle ce genocidna tvorevina i FASISTI genocidasi srbi svaki put ZABRANJIVATI BILO KAKVU DISKUSIJU ISPRED BIH-a Parlamenta ?! Sjedne strane SIPA I SANU SA MUP-RS-A PROPAGANDA svakodnevno ovdje propagira vehabije a s druge STRANE ZABRANJUJU bilo KAKVU DISKUSIJU O TOME?! Sto li ? Zato sto je u BiH- hiljade srbofasista, naoruzanih do zuba i srpskih ratnih zlocinaca u njima!
OKO ZA OKO , ZUB ZA ZUB . Onda sjesti i fino dogovari inače ove njihove današnje kazne su qurc.
@sarajlija Kažeš civila?A otkud \"silni\" šehidi i nosioci zlatnih ljiljna,sigurno ih \"kokoši\" snijele?
SVE NEKI ORLOVI, A OVI MLAĐI TREBA DA ZNAJU DA SU SRBI ORLOVI SAMO KAD SU CIVILI U PITANJU. PATRIOTE BH STOTINU PUTA SU IM DOKAZALI DA SU KOKOŠI