Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
znaci poceli su sa "kamenom temeljcem" "presjecanje vrpce".........zvanicnom obecanju pocetka radova...................i td
Ljubiša Savić Mauzer : "Kad oduzmemo od onih koji su u ratu uzeli sve što nisu imali i oduzimo se onima koji su za otadžbinu dali sve što su imali, možemo reći da imamo državu ".
raspala droljetina sdaovska mrtva
VECERAS CU SE NAJEST NA BILINOM POLJU IAKO NISAM POSTAC BICE ODMA DAJ VAMK PET SENDVICA
Svaka cast ljudima iz Maglaja da su se izborili pa da i ova vrsta populacije dobije svoj topli dom
Šuti, matere ti!
Najvise se gradi za djikane, oni su teska socijala Doboj 134 i Sokolac 64..Skutori opet majorizirani😄
Naravno pa treba iskorištavati BiH na sve moguće načine. Uzimati kredite na ime BiH, graditi autoceste i mostove na ime BiH. Ipak to otplaćuju i muslimani 😂😂😂😂
I ovu Semihu treba kandidovati za 'uhljeba godine'
Izbori se bliže
Semiha univerzale ... gradonačelnica, ministrica javne uprave, ministrica za izbjeglice.... Svi naši minististri su univerzalno verzirani za šta god ima upražnjeno ministarsko mjesto :)
@Tersalka kad završiš ministarski fakultet možeš biti ministar čega hoćeš