Komentari (99)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je drazva????' Ovo vam je demokracija!!! tuci voj narod radi tajkuna i vlasti!!treba vam bombu bacit jednu!!
Kad ti neko dode uzeti tvoje, pravit te magarcom,budalom,idiotom...lagati na oci!!! odmah ga treba po kratkom postupku!!!
cuke u službi politicara!!! treba vam svia kuce popalit!!! neka vam drzava nove napravi mateR vm jbm!!
Primjetio sam jednu pozitivnu stvar: ipak su se mjestani pobunili - dakle, IPAK, ih se tice. Doslo im je iz guzice u glavu da se bore protiv nepravde. Ovo nema veze sa etnickim predznakom, vec sa pristupom necega bez cega se ne moze zivjeti. Ono sto je zalosno, je da nema ovakvih pobuna puno puno vise.
PRIVATNA POLICIJA SDA I HDZ TAJKUNA
Svakom policajcu zelim zlo u najmanju ruku u cijeloj drzavi jer su direktni saucesnici vlastodrzaca i kriminalaca. Dabogda ti se djetetu tvom desilo isto sto i svakom normalnom covjeku ove drzave, da trpi represiju i kriminal.
Eto vam Hdz Sda i Snsd treba sviju da nas lemaju ko stoku kad smo glupi
Sve državne resurse su rasprodali,nisubto investitori nego strani uzurpatori i dpmaći lopovi,investitor je neko ko napravi nešto za domaće stanovništvo i ode a ovo su otimači,u Jugi niko nije mogao oduzeti narodno o državno a kamoli neki stranci,zato Tita i pljuju ovi domaći izdajnici,nacionalisti
Animirati medjunarodnu zajednicu i institucije koje se bave zastitom prirode institucije za ljudska prava ( policijska brutalnost, bahatost silnika, moćnika koji uzurpiraju javno dobro), itd.
"Demokracija" na djelu! Sve radove zaustaviti dok se ne riješi ovo pitanje uvazavajuci potrebe i pravo na odlucivanje mjestana kojih se izvor vode i njegovo koristenje kao javno dobro a ne privatno najizravnije tice. Pozvati vladu i vladajuce na odgovornost, isto i za nasije nad prosvjednicima koji su izašli na mirne prosvjede!
I onda opet kako su lideri prozvali, neka Hrvati glasaju za HDZ, bosnjaci za SDA, srbi za SNSD i pocet ce u kucama svopstvenim da tuku 😊
Ma samo sila,boli njih briga sto ketiš na suncu.
Izgleda da Hrvati i hrvatska vjera nisu ugroženi od Bošnjaka.
Pravda za dragana čovića, koji je ugrožen i teško živi u bih
Gradjani Livna koji citaju, besplatna pravna pomoc advokata, morate ovo uzeti sve na papir da se provjeri i dalje tjera. Imate brojeve imate mailove, gurajte dalje. Ne smije niko ali bas niko da vam oduzima vodu to spada u OSNOVNO LJUDSKO PRAVO. https://www.livno-online.com/zupanija/43342-obavijest-o-pruzanju-besplatne-pravne-pomoci-i-savjetovanja
I JAVNO DOBRO
Morate se boriti za sebe jer policija nece za narod.
Kako mislite Mate Sisko oduzima vodu cijelom selu? Zasto se ne uhapsi, IMA LI REDA I VLASTI U OVOJ DRZAVI?
Samo buna narode ovdje pali...