Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kakve budale.....da su prodali po 100 maraka po komadu mogli su uraditi sa tim parama neku korisnu stvar...
Pa misliš da nisu... Uništavali su oni stare kundake.
ne vjerujem...nasi politicari su dupeuvlakaci i kukavice.....kad amer okom oni skokom :)))))....naravno tu izuzimam dodika koji jos jedini ima malo muda......znas li sta se desilo u srbiji???...ameri rekli netreba vama toliko tenkova i oni pretopili 500 tenkova i smederevu a mogli su na trzistu za njih dobiti preko milijarde...a onda su im ameri u znak dobre volje sto su bili poslusni dali kredite...koje sad naravno nemogu da vracaju :))))))...ista stvar je i u hrvatskoj i u bosni
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Jazuk brate!
Budale konjine za svaku ovu pusko je jedan zivot otišao a gledaj sad ? !
a sta ce ljudi kada krene najezda zimbija, vampira, medvjeda, lisica, tigrova.. najezda mutantskih ninja kornjaca, divljih svinja i ostalih hajvana.. cime ce se braniti... pa fakat ova drzava ne misli na svoje gradjane.. obecali im zlatne kasike, doduse jednoj starni, one druge dvije strane su dobile druga obicanja.. trenutacno sve tri strane imaju samo racku da si oci izbiju, ali to je opet neka druga prica... stvarno smo ga na***.. ah da, obecali "zlatne" kasike... jebes zlatne kasike kad znamo da se vampiri ubijaju glogovim kolcem, a vukodlaka mozes ubiti srebrnim metkom.. i sta cu ja sada kad imam zlato a nemam srebro.. ne pomace mi topiti ovu zlatnu kasiku i od nje praviti metke.. bem ti nepravdu.. fakat cu ovu zlatnu kasiku dati nekome od ova druga dva naroda u zamjenu za srebro... kojeg ce mi...
Zao mi onog niklovanog tetejca!
opet naivni Bosnjaci stavljaju vratove na panj, zadnji puta kada smo pustili da nam oduzmu oruzije iz svih tadasnjih vojnih objekata, izginulo nas je 100.000.A po komentarina se jasno vidi da tadasnji a i sadasnji krvoloci nasladjuju zrtvama.
97 posto
Šteta.. Mogli su napraviti dil sa kriminalnim miljeom i uzeti 300-400.000 eura za ovo oružje i podijeliti javnim kuhinjama. Oružje bi svakako otišlo preko granice kao da je uništeno :)
Sa ovim džojstikom, Kanter je pravo zadovoljstvo igrati.
Tako je Bošnjaci predajte oružje koje će se u Banjaluci uništit, a srbi imaju arsenal u svojim kućama...
Ma nek pobacaju ove pticarke iz WW2, ja ponosno drzim dva kalasa u ormaru :D