Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KAKO SU SVEDI NAIVNI. KADA SE BALSKA GAMAD NAKOTI,A KOTE SE KO VASKE TRAZIT CE CJELI GRAD ZA SEBE. PUSTITI BALIJA DA SE ORGANIZUJU JE KAO DATI LISICI DA CUVA KOKOSINJAC.
gospoda,jedino balije ne razumiju znacaj ovakvih institucija jer su uvjek imali namjetnute tzv multikulti drzave,jezike,institucije i predstavnike pa im se i dan danas to namjece nikako da se samoorganizuju a kada neko to ucini ipak,oni su prvi da kritikuju jer su glupi pa ne razumiju,sta ce,prazna glava bosanska
zadnja riječ je pogrešna. umjesto riječi bosanska valjda ide riječ bošnjačka.
ma ovo je za njih kao neki igrokaz, a zalosno je to sto u bih ne postoji kulturna zajednica
Skup ubleha koji grickaju košpice, gledaju Bosnu na 3D LED televizoru i konstatuju posljedice koje svi mi već znamo ne nudeći bilo kakvo rješenje.
a koji je vjerski identitet bošnjaka, pa će ga čuvati.
islamski hvala Allahu dragom