Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Molim osobe s nedostatkom mozga u glavi da nam prestanu narusavati kolektivni imunitet.
Kako je krenulo mi Bošnjaci ćemo morati tjerati vlahe da se kupaju i da se vakcinišu..Svakako su bolesni i bez vakcina i sa vakcinama..
A vlaska posla. Malo da se cesce kupaju i ciste bolje bi im bilo
Oboljeli od bolesti koja je iskorijenjena prije nekoliko decenija (vakcinom). Cestitam roditeljima idiotima koji nisu vakcinisali djecu. Bravo legende.
mile prenosi sve bolesti...ehehhe
Opet stavljate sliku varičela. Nepismeni novinari.
🔴 OBAVEZNO PROČITAJ 🔴 http://www.telegraf.rs/zanimljivosti/zabavnik/2946990-sta-mislite-o-ovome-besni-katolicki-fratar-pise-pismo-pre-133-godine-nema-u-bosni-ni-srba-ni-hrvata-samo-bosnjaka-foto
pa jesul ovo najobicnije ospice sto svi imamo?
nisu, ali novinari stavljaju pogrešnu sliku. Morbili su malo opasniji od varičela, imaju veću stopu smrtnosti.