Komentari (364)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Poslat Čegara dole da to pošamara i zavrsena priča.
Zipa loma da ne bude obrnuto. Hahaha
Pa sta ako su drugaciji? Lijepo pise da se za njih ne vezu nikakva krivicna djela. Gdje je nestalo ono,bosanci su gostoljubivi ili ,,iz nase kuce niko gladan nije izasao,,?
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Kaže sumnjivi su, jer se čuju dječiji glasovi i pjesmice iz kuće u kojoj žive
a ne bi bilo sumnjivi da slusaju pjesme "bice opet krvava drina"...to je presudjeno da nije govor mrznje.... :D, gdje prestaje logika pocinje bosna...
@Dorijan2 Đerasime tu pricu pricaj na guslarskim vecerima tamo ce ti vjerovati a mi ostali znamo da ste vi otisli po naredbi karadzica i krajisnika. Postoje audio i video zapisi u kojima vam to naredjuju. Smijesan si Đerasime sa tom pricom. Sto se tice Hrvata vecina je ostala a neki su otisli u ratu jer su dobili sansu da pobjegnu iz pakla koji ste vi Đerasime kreirali.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Svako ima pravo da koristi svoju religiju a da ne dira nikoga.Imaju ispravne putovnice. Koliko vidim niko ih ne podnosi sto su takvi kako ih drugi opisuju.Mozda i njima smetaju nase crkve i đamije al eto ne zale se na to.
Problem su oni koji se drze svoje vjere, nikog ne diraju i ne zele demokratske gluposti da uce od evolucije, pederluka, abortusa, itd.Ne tako davno naše nene su se udavale na vrijeme. Ali danas to sramota, a nije sramota poslati dijete od 16 godina na eskurziju da pije, smrce i ima odnose prije braka, ali ako hoce brak to problem? Ma vi niste normalni. Prepustili ste svoju djecu ovim olosima sa filmova, muzickih s., serija, rijalitijia i ostalih gluposti, vi ste extremne grupe.
Nek vam je bog na pomoći, oni pokušavaju da se doćepaju Irana, tamo ih Izrael neće moći privesti pravdi i izvesti na sud.
ovo treba udarati jako i precizno u glavu
opet Hitlera treba
To su divlji Srbi
Ubit roditelje i uzeti djecu jedina pravda..
Pustite ljude da zive ,gdje ce veci ekstremisti sto primate u Sarajevo jer vi ste kuulll od DODIKA ?COVICA .CECE,VUCICA i raznih vojvoda .To ti je Sarajevo brale moj .
Prestanite baviti se klanjem Na sto vas vasa povjest tjera Svoju psihu ne trujte neznanjem Svetog Save toga lucifera Prestanite da slusate Cecu I jedete masnu krmetinu Naucite vi konacno djecu Da u pljacki ne vrijedi da ginu
DOŠLA SEKTA U SARAJEVO🤣🤣
שטא יה ובו?
Znaci jevreji vehabije🥲
"Lev Tahor u prošlosti bila osuđivana za otmice djece, pedofiliju, silovanja, sklapanje maloljetničkih brakova, zlostavljanje djece" Ovi nam fakat nisu trebali
Optuzivana, ne bas osudjivana
88 ❌✡️
Ja , mislio istocna Ilidza ,predgradje Tokia,pa hajd tesko otici do Japana A Ilidza Vam prepisaj hoda,i Vi jednu sliku postavili i vjwrovatno sa interneta... Novinarstvo od kuce..