Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pljujete bezveze po ljudima, svaka im čast, ovi kursevi su besplatni, da vidim gdje to još ima da za DŽ ucis, kurseve informatike, engleskog i arapskog.
I tako uskoro za godinu dana sve table neće više biti samo na latinskom i Ćirilici nego i na Arapskom jeziku a za 10 godina sve na arapskom jeziku..... Eto vam scenarija " za bolju BiH ".
Otvorite koju fabriku imamo mi dovoljno diploma
Zašto uopšte držite nepismene novinare. Zar se kaže USPIJEH i USPIJEŠNO?
Ja se onesvijestih na momenat.
Koji ste vi licemjeri arapski. Zasto se ne pobrinete za ucenje i obrazovanje u vlastitoj drzavi? Kod vas to zabranjeno, posebno za zene, a uredu je da se u BIH arapski uci, mrs...
U naših Beduina, koji se proglasiše 93. Bošnjacima sve nekakvi centri po kralju Fahdu, kralju Uzeiru, sultanu Selimu, sultanu El-Fatihu itd. A puna im usta kraljevine Bosne i kralja Tvrtka, za koje su po prvi put čuli 90-ih, kao i za termin Bošnjak, kojim se sada diče...
ARAPSKI! Jezik budučnosti...u FBIH!
kralj Fahro
ima li kurs kako kidnapovat curu u tramvaju?
Mi nemamo toliko stanovnistva koliko ima diploma na podjelu.
SheRains Evo opet pravopisne greške. Gdje si da reagiraš? "USPIJEŠNO"