Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A gde je pat što je čiča Joka zašteko za pokopa...
Zastarilo,a ispravno na pravom mjestu,djikani nikada nijesu bez ti igracki.Kada postane djikancic punoljetan dobije na poklon kalasnjikov od svoga dide..pouzdano znam..
Vjerujem da je uništeno ali da je oduzeto ne .
Uništene su one iz kojih svakako se ne može ni ispaliti metak, a ispravne su još konzervirane, umotane, sakrivene i provjere se od Nove godine do Nove godine.
@doboyopet Dobro, ne moraju sada svi znati. ;)
@Zilot Bošnjaci i gledaju na YT kako Srbi derneče pa ne bacaju svoje puške nego obnavljaju kvalitetnijim. Neće nas više niko uhvatiti na spavanju kao '92. Prevelika je cijena bila. ;)