Komentari (134)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj za mhuda ih objesiti treba sve, lovci su najvece stetocine
Lovci iz RS-a, nisu imali obzira prema ljudima, a da imaju prema zivotinjama
Kad covjek pise iz srca, a ne potrudi se saznati makar mrvicu o onome o cemu pise i ima tako jako misljenje. Molim te se raspitaj sta su i ko su lovci, cemu lov sluzi, koliko bi i kakve divljaci bilo da nema lovaca, pa onda lupetaj, ako mislis da si jos uvijek u pravu.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ovi lovci sve su to krkani, imaju 3 zuba uglavi i svi glasaju za SDA ili SNSD...nadam se da ce naci ovog kretena koji je upucao medvjeda i zatvorti na 20 godina !!!!
Slažem se da su krkani, i da ih treba zatvoriti, ali većina lovaca koje poznajem su glasači SDP-a (i derivata). Drug Tito je bio lovac, najveći sin i uzor, a njega slijede drugovi glasači...
Ccujj glasači SDA, a jado jadni da jadniji ne možeš biti. Jesi li Nipovac ili crvena armija. Ma nije ni važno, sendvič je zarađen.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Najodvratniji "sport", dodjes zivotinjama u njihovu kucu, u njihov dom i onda ih tako ubijas iz sjene...
Stoka te ga ubio i ostavio da trune hajd da mu je uzeo kožu mogu nekako vidjet razlog (ljudska pohlepa) al ovako samo stoka
Treba tražiti od telekom operatera zapise o kretanju signala mobilnih telefona u tom području (ako ima signala), i vrijeme u kom su se nalazili pa uporediti sa signalom GPS sa ogrlice. U tom slučaju, moguće je doći do počinioca.
Servi nisu stedili nevine ljude a da stede medjede 🙄
Slijedeće medi dajte ime Dodik možda proživi duže. Ovako časno i pošteno ime Maglić treba ostaviti za planinu i familuju koja ga nosi
lovci, psihopate
Idioti, jadan medo😧 Ja bih zabranila sva lovačka udruženja, štetočine i pijanice, ništa lijepo od njih nema.
U kojoj je stranki Bio medo????? Ima medi koji pisu i Kommentare ovde, odnosno budala.
Mile jesi li živ?
Najarogantniji argument u svim mogućim raspravama na svijetu je da lovci održavaju neki balans u prirodi. Eto priroda tačno ne bi znala šta će sa sobom bez Hajrine puške.
A ako i ima potrebe za regulacijom populacije, recimo, jelena, to je zato što su ti čuvari prirodne ravnoteže prvo poubijali vukove i medvjede. Mislim, argumenti za ne povjerovati.
Ne znam, ja bih ovo tretirao kao tesko ubistvo, kao da je ubio covjeka..Ovo kukavicu sa puskom tesko kazniti, teskom robijom, i da je provede u sumi pomazuci zivotinjama, po cijenu svog zivota..
Jel mu ovo supruga sto dira šapu, vidi joj noktiju veći nego u mede.
Trebali bi izgleda GPS ogrlice i lovcima.... A i jedan alko-test na oruzje montirati...
Nemozes vjerovati…pa gdje sve ovo vodi..majke ti ima li sta pozitivno igdje da se procita..
❤😰