Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HAPSI BAGRU
svaki policajac koji kupi diplomu je u sluzbi distributera teskih droga i automafijasa...
@ZutiGolub ...samo onaj iz Fojnice što je snimljen kako dila diplome mirno spava i uredno prima platu u budžetskoj ustanovi :)))
Podrzavam rad tuzilastva u oblasti sprecavanja izdavanja laznih diploma, ali ovo treba da se radi neselektivno i na teriotriji cijele BiH. Opstepoznata je stvar da u Sirokom Brijegu postoji skola gdje odes jednom, platis i kazu ti da ce ti poslati diplomu na kraju skolske godine. Na taj nacin je izdan veliki broj srednjoskolskih, KV i VKV diploma.
A kad ih slušaš, nema većih muslimana.
Kamo sreće da je ovo ucinjeno s namjerom da se stane u kraj nezakonitim visokoskolskim ustanovama i diplomama. Svi znamo da je ovo politicki rat izmedju SDA i ASDA. Stvar je u tome sto je tokom svoje dugogodisnje vlasti SDA pustila korijenje u sudstvu i tuzilastvu USK. Inače da se radi kako treba onda bi se istraga trebala provoditi i na drugim privatnim i čaj javnim univerzitetima gdje su mnoge politicke face " dobile" diplomu na poklon.
Falsifikovanim i kupljenim diplomama cemo sigurno urusiti sistem, Zalosno i nedoupustivo je da drzavni organi ne zele da naprave cistku u svojim redovima
Ma je li moguće da je iz A-SDA, ovi iz SDA su banda, a ali ovi iz A-SDA su tolika banda je to bilo previše i za SDA pa su ih otpremili...
Opaaaaaa idemoooooo :D SIPA kao sat radi ,svaka čast!!
Ala(ga) klepiše :)
Bojim se onoga ,štitimo svoje nebo,koliko je tu diploma kupljeno treba provjeriti.Avion kada padne male su šanse da neko ostane ziv.Koga onda kriviti?
A Široki šta se čeka sa njim 230 Mupovaca ZDK Kupilo u širokom
Jesuli ovi kriminalci svjesni koji negativni ugled svijetu prenose.Ovi što su kupili diplome isto najstrozije kazniti ,znali su da nezakonito rade.Pošten čovjek bjezi iz BiH.Ostaju nakaradni maloumni dzeparoši ali i njima će doći kraj.
Razlika između SDA i A-SDA je u JEDNOM SLOVU i CRTICI !!! Ali u KRIMINALU,KORUPCIJIi, NEPOTIZMU nema RAZLIKE !!!
ZATVORITI SVE PRIVATNE FAKULTETE I TEK NAKON DETALJNE REVIZIJE PUSTITI IH PONOVO DA RADE! Svi znamo da se na 90% privatnih fakulteta kupuju diplome ili se diplomira a da niko nikad ne padne na ispitu. Ovo će uništiti cijelu državu ako se nešto ne poduzme.
@Pravdoljub - slazem se, ali moramo pogledati istini u oci i reci da ima i na drzavnim fakultetima neregularnosti i upisivanja ocjena bez dolaska na ispit, samo na drzavnim to mogu samo podobni. Takodje, svagdje u svijetu postoje alternativni, odnosno bolje i losije vrednovani fakulteti.
Sta je ovo,boga ti poljubim.....ovo isto kao da je buvljak.Ovdje ko da se kupuju kineske patike na tezgama a ne diplome
Sad u Bihacu krecu padanja gradski dilera koji su u talu s Alagom,neka bilo je i vrijeme....
Kada će te avratiti u mup zdk imate i tu posla jedan na veoma vispkom položaju ima fuš diplomu,
DA je samo jedan
Ovako prolaze oni sto nece u koaliciju sa SDA i SBB, konkretno sad na USK