Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako nam fino stežu obruč jedan po jedan.
svaki kanton mora donositi mjere sam za sebe, Vlada FBiH totalno podbacila i da imaju mrvu obraza i postenja vec danas bi dali kolektivnu ostavku, kao i Federalni parlament... odlazite ubice vlastitog naroda
Jos jedan kanton od onih ciji su parlamentarci tvrdili da nema potrebe, da se ne panici, da nisu ugrozeni. Sve ih po imenima sad treba prozivati.
USK je pola Krajine, pola je još okupirano
U petak, 19. marta 2021. godine, Općinsko povjereništvo NiP Bos. Krupa na čelu sa zastupnicom u Skupštini USK Kadić Ifetom je dalo neopozivu ostavku na članstvo i sve funkcije unutar povjereništva političke organizacije Narod i Pravda. Kako navode u aktu kojeg je potpisalo 12 članova povjereništva, razlog ovog postupka leži u slaboj komunikaciji sa Kantonalnim povjereništvom NiP-a na čelu sa Halilom Bajramovićem.
Raskol u nipu usk ifeta kadic i cijeli opcinski odbor bos krupa napustio nip, ovim nip vise nema poslanika u skupstini usk niti ga je kad imao jer se sastojao od preletaca
Kakve to veze sa epidemijom ima?
ISTE MJERE TEBAJU BITI U CIJELOJ BIH!!!