Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jel ovo to taj direktor sto ga osudjenici zatvorenici hvale
mani nisu jasni umovi koji se sad cude sto je ovo ovako, pa ne moze samo jedan segment drustva da napreduje...iz godine u godinu manje firmi, reprezentaciJE sve losije, vlast se sve duze ne formira, sudski procesi su misaona imenica za neke....i tako , ukratko u quurcu smo!
Mirza Hatic na aparatima
Blizu su ćelije. Zajedno u ćeliju.
Čuj za privatne poslove u toku radnog vremena mora tražiti odobrenje direktora, pa u p.m. kakva je ovo država? Kakvi crni privatni poslovi za vrijeme radnog vremena, daj otkaz i radi privatno nisi jedini na svijetu
@badza A kako onda da prima dvije place? Vidis da je covjek "sposoban". Dok obicni ljudi mogu da sanjaju da dobiju jedan posao, ovaj ker bi zgrabio i treci posao da moze. :-)
on je ustvari Jebanđić
@Hablecina87 istina