Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Panika u RS-u. Naravno da je podpiruje i vlast i opozicaja-ubiru opet krvave poene pred izbore.
par samara izjednacavaju sa krvolocnim ubistvom sjekirom..istina se brzo suoci sa neistinom, pravda od nepravde dok relativizacija stvari je vrlo opasna
ми срби смо погана говна и молим бошњаке да нас побију јер не заслужујемо да живимо
ми срби смо погана говна и молим бошњаке да нас побију јер не заслужујемо да живимо
http://www.klix.ba/vijesti/bih/zenicki-ljekari-bore-se-za-zivot-hrvatskog-povratnika-nike-crepulje/140423035
Znaš, Bosnjače, nije davno bilo, Sveg’ mi svijeta, nema petn’est ljeta, Kad u našoj Bosni ponosnoj I junačkoj zemlji Hercegovoj, Od Trebinja do brodskih vrata Nije bilo Srba ni Hrvata, A danas se kroz svoje hire Oba stranca ko u svome sire. Oba su nas gosta saletila Da nam otmu najsv’jetlije blago, Nase ime ponosno i drago. 1891. u II razredu Gimnazije
Meta njegovog programa bili su i pravoslavni i katolički Bošnjaci,tako Garasanin kaze da nece biti velikih problema "preobratiti",odnosno posrbiti, Bosnjake pravoslavce (Bosnjake istocnog vjeroispovijedanja),i o tome kaze sljedece:"Na istočnog veroispovedanija Bošnjake veći upliv imati neće biti za Srbiju težak zadatak.".NAPOMENA:U vrijeme kada Garasanin ovo navodi srpska pravoslavna crkva nije ni postojala u Bosni,a ni kasnije,sve do 1920 godine!!(Na osnovu sporazuma izmedju Vlade Kraljevine SHS i Carigradske patrijaršije od 18. marta 1920. godine "Sveti Arhijerejski Sinod Vaseljenske patrijaršije donio je odluku od 19. marta 1920. godine, broj 2056., kojom daje blagoslov na prisajedinjenje "ujedinjenoj srpskoj pravoslavnoj crkvi" eparhija koje do tada nikada nisu bile u sastavu srpske pravoslavne crkve ukljucujuci i eparhiju u Bosni,koja je uvijek do tada bila iskljucivo u sastavu Carigradske patrijarsije. Vlada Kraljevine SHS isplatila je Carigradskoj patrijaršiji za taj pristanak milion i pet stotina hiljada zlatnih franaka. Tom odlukom Carigradska patrijaršija oslobadja od svoje vlasti i prisajedinjuje pravoslavnoj srpskoj crkvi eparhije koje su do tada bile pod njenom upravom,dakle TEK 1920 godine srpska pravoslavna crkva se po prvi puta pojavljuje u Bosni)I nikakve narodne veze nije bilo izmedju Bosnjaka pravoslavaca i Srba pravoslavaca....Bosnjaci pravoslavci (danasnji tzv."bosanski Srbi"),inace,poticu u ogromnoj vecini od stocarskih plemena pravoslavnih Vlaha,a ostatak od Bosnjaka bogumila i nikakve veze nemaju sa Srbima.
NEK TI JE RAHMET DUSI ! BOSNJACI MOJI OVO NAM JE JOS JEDNA OPOMENA DA NEMA SUZIVOTA SA PRAVOSLAVCIMA ! PAMTI OPOMINJI ! DOCE VRIJEME KAD CE SE BOSNJACI DICI I OSVETITI ZA SVE !
a ovaj Arnes Delic sto je izudarao starce,kome je to opomena?
Sta njega ubacujes ?
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
osveta !!!!!!!!!