Komentari (101)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
za te prdoslavne pakaše je najbolje sjecanje imat zakopan kalasnjikov minobacac i rpg - da nasa djeca ne zaborave....
POGLEDAJTE NAJNOVIJI INTERVJU DZEVADA GALIJASEVICA https://www.youtube.com/watch?v=gOWeMrAT5_0 Dzevad Galijasevic: Bosnjaci Su Srpskog Porekla I Oni Se Moraju Pomiriti Sa Tim!!!
@Paralelopiped pogledaj ti ovo pa proslijedi "stručnjaku" samozvanom Galijaševiću i naučite obojica nešto korisno:))) http://postjugo.filg.uj.edu.pl/baza/texts_display.php?id=450
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Od Sjenice 1809 do Srebrenice 1995 Bošnjaci ništa nisu naučili i zato im se svakih 50-tak godina ponavlja ista priča. Nevjerovatno glup narod.
Goebbels i nacisticka propaganda bi stosta mogli nauciti iz knjige koju su 1991. godine poceli pisati Kozarski Vjesnik i Radio Prijedor, a na nasu nesrecu, jos je nisu zavrsili.
Sva istorija im je ovako pisana!!!!!Laz!!!
Meni je iskreno žao srpskog naroda, oni su zatrovani brojnim ideologijama,trenutna srpska politika sije mržnju i netoleranciju, i nazalost zatrovani ideoligijama su krenuli u rat. Brojne žrtve na obije strane, poginula djeca, invalidi,destrukcija infrastrukture. Još ne shvaćaju da mržnjom i lažima neće ništa postići. Svatko treba priznati svoje zločine i trebamo konačno graditi društvo suživota i mira. Hvala Bogu nisu svi takvi.
i onda kazu nece vise biti rata
nece zzato sto su glavonje dobili svoje torove. narod pobili i protjerali. samo starci se ponegdje vratili i kad to umre ostale etnicki ciste opstine..misli da bi se pravili ovi hoteli, trzni centri i zgradurune od novokompanovanih bogatasa da oni nisu sigurni da rata vise nece biti. barem ne onalvog 92-95. da su nam nacionalni lideri rekli 90tih da ce biti ovako, a znali su, ne bi bili nacionalni lideri zar ne? ratom su postigli ciljeve, svoje familije osigurali i sad zive u plodovima svoga.
Čuj odbrana Prijedora, od koga, tko je to atakov'o na Prijedor, valjda ovih 102 djece ... ? ? ?
srbi su genocidan "narod"
Ma kome ste vi bitni da se spominjete,bilo gdje,
bizarno, fasisticke novine se "prisjecaju" partizana ... ili se to oni prisjecaju onih sto su zamjenili uniforme ... prije ce biti ovo drugo
"Upravo u sklopu "odbrane" grada Prijedora ubijena su 102 prijedorska mališana, 256 žena i 3.176 civila." Bože dragi, jel to čak i od ovoga morate napraviti parodiju? Jeste li fakat toliko nepismeni, ili uopšte ne čitate šta pišete? 102 prijedorska mališana, 256 žena _i_ 3.176 civila? Ozbiljno? A onih 102 mališana i 256 žena su bili šta? Specijalne jedinice?
Ocito bili neki diverzanti. Druze sto puta sam ponovio srbi uz gusle odguslaju da su djeca bila strasna, da su srpsku djecu nabijala na kolac i bacali lavovima i da su se strasni srpski junaci uspjeli odbraniti od mnogobrojne djece, zena i staraca i onda to postane istina.
Čudi me, dizajn naslovne strane vrišti od suživota i tolerancije.
Fasizam =Komunizam
@hamo2zijancer Glupan ti je tata.
Ovi su razlog što nema mjesta za ubijenu djecu, sjeme im se zatrlo fašističko!! https://www.youtube.com/watch?v=W_7j64k-XR4
zivot je pun ne pravde i ovaj dio je po meni proklet i okupan je krvlju svaki metar prokletog balkana , nikad se ne ponovilo ali ovdje se samo siri mrznja i dolijeva ulje na vatru , u takvoj situaciji nema pobijednika. ovi su trebali objaviti imena , kao sto bi i klix mogao napisati jednu reportazu o Jastebarskom jedinom i svijetu konc. logoru za dijecu...
Kozarski vjesnik je vjesnik mrznje, vjesnik zlocina....