Komentari (185)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srbi znate li svi da je prvi Srbin koji je javno priznao genocid i prozvao Radovana i Ratka zlocincima sadasnji vas idol milojko zvani Ronhil. Prvi koji je dao signal Hagu koga treba loviti, sad vam taj isti folira kao on njih zali.
Molim te da ovo ozbiljno shvatiš. Bosna i Hercegovina opstala, a muslimanski narod se odbranio. Nemoj Radovane da misliš da nečeš autostradom pakla i stradanja kojom ste rasturili Sloveniju i Hrvatsku u taj isti pakao,a sve tvoje zamisli zauvijek u nestanak.
BRAVO !!!!! 👍👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
Ukoliko se Klix u najkraćem roku ne riješi ovih KOS-ovskih i SANU '' bulevarđija'' iskoristiću sva pravna i dozvoljena sredstva da ih elektronski ''deportujem'' na ''smetljište'' bez obzira da li se radi o ''gazibarama ili lastavicama''.
U IDIL ga pošaljite u Siriju.....
Sjeverna Koreja
Ja mislim da je TURSKA NAJ BOLJA OPCIJA ZA NJEGA!!!
DODIK je cijelo vrijeme od 2007. bio u pravu.Ipak je Radovan ratni zločinac.
Svi ste zaboravili Turski zatvor, među najokrutnijim.
moze Zenica ili negdje u Tursku...
On si riješi starački dom, boli ga k za sve, a naši penzići nek se truckaju u tramvajima da se malo ugriju
u Teheran sa njim
Zenica...👍
Poslati ga ovamo i dati mu minimalnu penziju pa neka živi koliko može.
Treba ga smjestiti u zatvor u Vanu, u Turskoj, blizu Iranske granice.
Najbolje kod hrvata neka ide 🤣🤣 imaju i oni posla nekog snjim zavrsiti hahaha
U Srebrenicu ga treba odvesti i u glavnoj ulici ostaviti da mu narod presudi
Ko mu jebe mater