Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja ministarke i wana'go,ko' da je iz baste dosla.Pa sta je ovo,kakva se ovo sve fukara uhljebila,strasno
I ovi kao mogu istrcati 3 kilometra za 12 minuta 80 trbusnjaka 80 sklekova? pod hitno regulisati ovu vojsku pola ih tamo preko stele sa +40 godina a ne napreduju ubaciti sposobne momke koji vole vojski
Majstore ovo su pripadnici Oruzanih Snaga sa OFICIRSKIM cinovima, sto znaci da su ovo ljudi sa visokim obrazovanjem i razlicitim fakultetima, ovi ni u ratu ne trce, oni komanduju.
Gledaj vojske i stomaka .... Nedo bog da nas ovi brane
Vojska BiH, centar za zbrinjavanje neradnika i nesposobnih osoba koji ne znaju nista drugo raditi u zivotu nego palamuditi. Ovo govorim iz iskustva jer sam i sam bio pripadnik iste :)
Djevojka sa slike broj osam... :) NE treba mi Atomsko Skloniše, daj mi sevdalinku da se rastopim...
Draga moja, imam minu u bašti. Molim te, pogledaj.
8. slika najljepsa
Da smo mi stavili središte, Hrvati bi centar :D zrakomlati pravi
Dok vi djelujete protiv mina i jedete govna Dodik obucava specijalce uz pomoc Rusa koji su vec jednom "obucavali srbe po BiH"