Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
https://dnevnik.hr/vijesti/svijet/djevojcica-paralizirana-nakon-sto-je-primila-cjepivo-protiv-hpv-a.html
Prvo treba odgovoriti kako dolazi do HPV Znaci dajes vakcinu protiv HPV i onda poslije mozes biti skim hoces Ma odlicno sve, samo tako nastavite Propast ljudska je neizbjezna
Samo budala ce zdravo dijete bocnuti sa ovom farmaceutsko genocidnom bockom i ostati bez potomstva, znaci priznajem iskljucivo detaljan naucni dokaz za bocku, a ne suplje preporuke, jel jasno minusasi?
Pogledajte dokumentarac o roditeljima cija su djeca primala ovu vakcinu u SAD i shvatite moguce ishode...
Ne trujte djecu sa ovim vakcinama. Koliko mi je poznato, učinak je nikakav a rizik veliki. A ko hoce, neka pita ko je ptouzvođac i neka procita uputstvo i nuspojave.
Ljudi se jos vakcinisu????
E bas brinete o JMBG osobama!!!!😡
Zdravi djecu ne dirati.
"Sprečava rak. Ustvari ne sprečava, ali dosta smanjuje simptome raka. Ako se vakcinišete, nećete umrijeti od raka. Ako umrete, nećemo raditi obdukcije." Haris Vranić Mito Bekrija
Nek se vakcinisu ove darezljive koje daju svakom ko ih upita, a nude se onima koje je stid da im zatraze…