Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da je država državom doplatak bi bio jednak za sve i svuda.
Da je drzava ne bi nikome doplatka bilo! Ta ideja da ti karindjas a da ti neko placa za to ,pa nece moci ove noci sinko!!!
braca romi u extazi...preko dana sakupljaju papirologiju...a navece ne silaze s romkinja...
latino Bošnjaci neka i njih... mada nema ih ni 1% od ukupne brojke kojih ovo sleduje
Debili ako imaš dvoje djece i prihode domačinstva od preko 200KM po članu domačinstva dobit češ šipak. Ako imaš prihode od po 2.000 KM po članu domačinstva i troje djece iamš pravo na dječiji doplatak. Koji debili iz ove trojke donose ovakve diskriminatorske zakone. Uvesti svima cenzus ili nikome.
ebem li vam familiju, ovdje treba pokrenuti proces diskriminacije roditelja koji imaju dvoje djece, jesu li ta djeca mozda nebitna?
Ovo je čista nepravda ili svi ili niko
Seher silni⚜
Jel to porodici sa dvoje djece ništa ne treba....???? Svako dijete bi trebalo da ima pravo na doplatak......
A nama sa dvoje djece cuna u po somuna. Hvala forto karinashu
Opet da kazem podrzavam inicijativu radi nataliteta, ali ne treba se zvati djecijim dodatkom, jer sva djeca su jednakih prava. U ovom slucaju nije sigurno ustavan, i da ne budem grub, ali moram reci, ovo je skolski primjer krsenja ljudskih prava, bez obzira na namjeru Vlade.
Opet da kazem podrzavam inicijativu radi nataliteta, ali ne treba se zvati djecijim dodatkom, jer sva djeca su jednakih prava. U ovom slucaju nije sigurno ustavan, i da ne budem grub, ali moram reci, ovo je skolski primjer krsenja ljudskih prava, bez obzira na namjeru Vlade.
Trebal držati distancu
Bravo, pa za to se cijela BiH borila, da Sarajevo ime sve benefite a ostalima ć.na. Bravo bravo
I ja sam djete.Još sisu dojim.Imam li pravo na doplatak.
Podrzavam nasrojanje, ali Odluka nije usvatna prema mom misljenju. Djeciji dodatak se ne moze dijeliti prema diskriminirajucem kriteriju, sva djeca su ista.
jesu sva ista al za jedno ti treba 2 pakla pempasa za 40KM a za troje 120KM ni troškovi nisu isti,mada i ovi sa 1 il 2 imaju i dalje pravo ako ispunjavaju kriterijume
Znaci na Sarajlijama je da se karindzaju a ostali kantoni neka rintaju za njih
Ogroman broj Roma iz TK se prijavljuje u KS, Sarajlije bratkoooo