Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
prepoloviti plate drzavnih sluzbenika a taj novac usmjeriti na kupovinu kvalitetne medicinske opreme. parlamentarcima i ostaloj drzavnoj administraciji dati BINGO plate, pa ko hoce.
Doktori i medicinsko osoblje se isfurali usljed najezde korone, a ove jadnike će bez ikakvog iskustva poturiti pod valjak. Ko preživi, taj će i pričati :)
Nije problem u kvantitetu nego u kvalitetu. Ljude treba organizovati dobro a ne primati nove koji će da se kriju, marškaju pacijente i zaštekavaju po sobicama i ćoškovima.
Njih 60 od sutra na bolovanju.
Rade poso' nema sta..4dana za terapiju zovem DZ Omer Maslic niko se ne javlja..fuj
Tako je dobili... BEZ I JEDNOG KONKURSA I SAMO PROBRANE OSOBE SA BIROA POZVANE. EJJJ ZIVOTEEEE KORO OD BANANEEEEE
Jel to agencija za zaposljavanje “SDA”?
Meni tj. mojim roditeljima su tražili svojevremeno 15.000KM da me prime u dom zdravlja. Tako da sam na kraju radio sve drugo samo ne svoju struku. Ne znam kakve su sada cijene da te zaposle ili je dovoljno da neko, nekoga zna.
Važno je da zeleni fanovi bleje i kliću za Sebiju. Kako je podržavaju u ""njenom radu"". A koliko je to ispravno to je nešto drugo. Da ne dočekali da budete pacijenti gdje ona direktor.
da li to znaci da namjerno nisu htjeli zaposliti mlade ljude, te ih tako podsticali da idu iz bih ili stvarno nemaju da plate plate, te ce sad ti mladi ostati na kraju neplaceni :D
jesu li položili Sebkinu zakletvu???
Ona je kazala da su ugovori potpisani sa 88 radnika, od čega 36 u Općoj bolnici, 36 u domovima zdravlja i 10 radnika u Zavodu za hitnu medicinsku pomoć. Ja ministrice i matematike, gdje je jos 6 radnika zaposleno, kazuj
Ja nigdje nisam vidio da je izasao konkurs za ovih 88 medicinskih radnika osim sto su im iz sluzbe za zaposljavanje ponudili novac. Ili neka me neko pooravi ako nisam u pravu
@gooUser1604064981 A ko se to u BiH zaposlio POŠTENO u državnu instituciju? Takvih NEMA. A ko kaže, taj laže!
Podhrastovi klaonica br 2 Ko ne vjeruje nek se raspita Koga su prokljucili taj nije ni prezivio , a sve novajlije salju gore ko veli novi kolacic..
Novi val korone ....novih deset miliona po grbaci naroda ....pa ima li ista manje od te cifre u ovoj drzavi ?