Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zna li kako se mogu ovi reklamni sdrzaji uklonuti,,povracami se cim otvorim clanak izleti mi neki bundas sa sloganom lazi... pocinju mi se prividat
@gooUser110411041984 adblock instaliraj
sto ne pitate SDA zasto u kladionice ne ulecu sa kamerama spektakularno interventnai inspekcija kao u nekim kaficima u Sarajevu ?, ko je iz SDA na platnom spisku kladionicara ?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ako ne vjerujete u pandemiju i tvrdite da je ovo zavjera, kad dobijete temperaturu, izgubite osjet mirisa, onemoćate i krenu teškoće s disanjem, onda molimo da se obratite najbližoj Piramidi Sunca umjesto nadležnom domu zdravlja, čisto da ne pravite guzve...
@Mala12Mumi13Mala14 ne uplacujemo zdravstvo svaki mjesec piramidi sunca. Sve sto placam, hocu i da koristim, bez obzira na licna uvjerenja.
@Mala12Mumi13Mala14 zasto bih kao gradjanin koji svaki mjesec placa zdravstveno tako nesto radio? Nije bitno vjerujes li ili ne vjerujes, nije to sekta ili religija, kako izvrcete teze to je za ne vjerovati. Masno placamo sve, uredno izmirujemo obaveze, dakle, ima da radis za mene...tako bi ti rekao prosjecni Svabo, vjerovao ili ne u virus. A ako ti se ne svidja, bujrum napusti posao i radi sta ti se svidja.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Smanjujte polako, sad će izbori. Onda nas sve zatvorite ko kakvu paščad jer to i jesmo kad vama vjerujemo. Lp
U zelmlji gdje zarazenog popa ljube..nose djeca pistolje..manijaci hodaju ..incest manijaci haraju...sta ocekivati..zemlja gdjee je lakse zenu udatu prevariti ..nego popitii pivuu..ovo je zemlja bez obrazaa..a koronaa je primjer.
Laz, laz i laz. Poceli su i ovo da lazu....ima puno vise zarazenih, vise umrlih (zbog same korone a neki zbog bolesti koje su imali ali se nisu mogli pregledati niti lijeciti pa ih korona dokusurila). E to kada shvate ovi koji se zafrkavaju sa svojim ali i sa nasim zivotima (nikome ne zelim da osjeti na sebi), bit ce kasno, mada smo i sada duboko zaglavili i zakasnili. Bitno je da nas na svakom cosku gledaju skupi fotosopirani bilbordi.
Ljepota zivota na selu: avlija velika,posla preko glave,stoka ,ciscenje vrta,ne idemo nigdje i sa pandemijom i bez pandemije a i nemamo kad.Jedemo zdravo udisemo cist zrak. Zatvaranje i otvaranje za nas nije nista.Imamo isto i dovoljno za nas zivot, hvala Bogu.A politicarima je tesko i onima po kancelarijama takodjer, oni bez buzdzeta ne bi opstali. Zelim svom narodnu da opstane da izdrzi pa da ovo sve prodje akobogda.
Zaostala nam je država, a ne testovi... nažalost...
Zvao jutros našu stranku da mi počiste stan
Mene je mnogo strah jer ostavlja posljedice onima koji prezive. Moguce ostecenje mozga, neki postanu debilane zesce, nesposobni, neki kao biljke.......
Za ove koji pisu kako ce imati obraza da odu kod doktora jer nisu negirali virus samo da im u napomenu stavim da obraz i doktori u BIH, cast pojedinim ne idu u istu recenicu. Doktori koji nece da operisu dok ne doneses kovertu, doktori koji nece da izmjeste dijete na lijecenje u drugu drzavu, med. sestre koje nece da unesu kartone i da se jave na telefon nemaju obraza, morala i etike. I sve dok su takvi a ja uredno placam zdravstvo mogu da se pojavim i trazim ono sto mi treba.
Ko im je kriv sto su obicni ljudi a ne javne licnosti.Sad bi umjesto "zaraženi" bili "pozitivni" za javnost.(sarkazam)
Uh znaci opet REKORD,Nedelja pravo zafrkana postala :)
Ima li kraja zaostalim uzorcima?! Zaostajemo mi u svemu.
Pune kafane omladine navece, guzva jedno uz drugo, nisam za zatvaranje, ali bice sve gore ako se nesto ne preduzme...Pritom idu i izbori....
A izbori za 7 dana jbt
Nema narod samodgovornosti ni samosvijesti za problem koji imamo. Da je tako slika bi bila skeoz drugaciji. Ovakvim ponasanjem ce natjerat da se uvedu represivnije mjere koje nisu nikom u korist sa one druge strane gledanja. Pune su kafane vjerujte i petak i suotu.. Neka al.mozel.malo to sve odgovornije!!
@gooUser110411041984 neka, ali mogu li svi raditi svoj posao???