Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
-Zaradili od korone- -Unaprijed zavaljuje Kinezima 《 MUP KANTONA SARAJEVO 》
15 milja, u roku od 7 dana 7,5...masAllaha, pa drzava ce na kraju doci na ideju da ne ukida mjere zabrane 😂😂😂😂
nije mi jasno gdje idu navecer kad nista ne radi
Jeste profitirali sad dodo moze novog pasata uzet a mi ga siompu. Vi fkt kontakte da ce neko biti u "karantenu" 24h ne kazem u pocetku hajde i nekako ali nakon 15 dana poludis televiziju ne mozes gledati dosad vise i Internet i sve. Pustite ljude hoce malo da se provozaju da se ispusu jer sviju brine ova situacija, pogotovo kako onaj solak donosi odluke
Na ovim komentarima imamo vise Epidemiologa nego u citavoj BiH, sjedi kuci i postuj mjere, a kazne utrostrucit pa neka hodaju
šokirana sam postupanjem policije u jednom slučaju kojeg sam vidjela sa svog prozora. naime, primjenom fizičke sile (jednog od policajaca) kakva se ne smije, bez ikakve potrebe!! dovikivala sam s prozora policajcima da ne rade to, da se to ne smije, da ću ih reć Klixu! Taj je, koliko sam razumjela, rekao nešto kao 'doć ćemo gore i vama'. momka su strpali u policijski kombi koji je stigao zatim a ne želim mislit što mu, eventulano, mogu radit u stanici daleko od očiju javnosti.
@dalija "da ću ih reć Klixu!" hahaha samo ne njima il' su naebali pravo
@dalija e neka si im rekla, garant mu nisu nista smijeli uraditi u kombiju, zbog tvoje/vase prijetnje...obecao im Nenadic povecanje plate (samo njima), pa nece da iznevjere premijera (oba, i ovog kantonalnog-anemicnog i federalnog-zrikavog)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ne znaju sta ce s parama
Ko krši policijski sat još veće kazne
Debili. Vi kaznjavate zbog brige za zdravlje? Vi se izivljavate nad narodom. Mozete svake zime kada padne sneg uvesti policijski sat, zbog poledice. Da neko nogu ne polomi. Prepustite svakome da se brine o svom zdravlju. I pustite suplju kako cu ja nekoga zaraziti zato sto sam budala pa vi mislite za mene. Koga je strah od korone neka sedi kod kuce. To bi bilo normalno i logicno. Koga je strah od letenja nek ne leti avionom.
Bravo 😁
i, koja je svrha tog yebbenog policijskog sata?
osim uzimanja para od ljudi, mislim...
Za isti iznos kazni morali su ranije pisati kazne za 750 pogrešnih parkiranja koje se uplate u roku 8 dana :) KS postaje obećana zemlja za policajce :)